Phovix

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, iyi günler. 2 gün önce MSI 850 Gaming Plus anakart aldım fakat internette bazı videolar görünce şüphede kaldım. Tomahawk önerenleri görünce, sizce iade edip değiştirmeli miyim yoksa şu anki anakartta kalmalı mıyım?

Tek M.2 SSD kullanmayı düşünüyorum, şu an 2 TB'lık. Tabii ileride sistemimi yükseltirsem eklemeyi düşünebilirim. Farkları nelerdir, sizce geçilmeli midir? Bilgilendirseniz sevinirim.

İşlemci : Amd Ryzen 7 9800X3D
Soğutucu : Lian Li Galahad II Lite Performance 360mm
Ram: patriot 32 gb 16x2 DDR 5 CL30
Psu: Enermax ATX 3.0 1350 W
Kasa: NZXT H6 Flow
SSD: Samsung 990Pro 2TB M.2
Ekran kartı da 9070XT alacağım Asrock ya da Asus prime modelini

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam, tekrardan iade edip geçmeye uğraşmazdım. VRM sayısı ve belki kalitesi, M.2–USB yuvası sayısı gibi ufak tefek farkları var. Size kalmış bir durum. Sıfırdan alacak olsam bile görüntüsünden dolayı Gaming Plus alırdım.

İade hakkınız varsa kafanızda soru işareti kalmaktansa ben olsam değiştirirdim.
İade hakkım var evet

Ben olsam, tekrardan iade edip geçmeye uğraşmazdım. VRM sayısı ve belki kalitesi, M.2–USB yuvası sayısı gibi ufak tefek farkları var. Size kalmış bir durum. Sıfırdan alacak olsam bile görüntüsünden dolayı Gaming Plus alırdım.

Aslın da hocam o kadar para harcıyoruz sistem kurarken en kaliteli F/P ürünleri seçmeye çalışıyoruz genel olarak VRM ve slot sayisini fazla gördüm tomehawk da ama dediğim gibi tek bir tane M.2 slot kullanıyorum genel de zaten bitirdiğim oyunları siliyorum yani.

Ben de bunu öneririm. Chipset özellikleri bakımından daha iyi.

1750595346027.webp