Hayır bütçe derdim yok fakat öyle oyun performansımı % etkileyecek bir fark yoksa geçmeme derdindeyim ben almışken en f/p almaya çalışıyorum yorumlarınız önemli benim açımdan iade hakkım da var hem alalı 2 gün olmuş :)
O zaman yukarıda hocamın amazondan önerdiğini al f/p o olur senin için.

Hayır bütçe derdim yok fakat öyle oyun performansımı % etkileyecek bir fark yoksa geçmeme derdindeyim ben almışken en F/P almaya çalışıyorum yorumlarınız önemli benim açımdan iade hakkım da var hem alalı 2 gün olmuş :)

Oyun performansına etse etse o da çok zor %1 eder.

Hayır bütçe derdim yok fakat öyle oyun performansımı % etkileyecek bir fark yoksa geçmeme derdindeyim ben almışken en f/p almaya çalışıyorum yorumlarınız önemli benim açımdan iade hakkım da var hem alalı 2 gün olmuş :)
FPS'ini değiştirecek bir şey değil. Sadece VRM'lerin daha serin çalışır. Günümüz AMD işlemcileri Intel gibi 200W'lara dayanan tüketime çıkmadığı için ve aldığın Gaming Plus anakart da zaten halihazırda çok giriş seviyesi bir anakart olmadığı için seni etkileyecek hiçbir şey olmayacak.

Peki ileriye dönük mantıklı mı atıyorum bugün 5070 9070XT kullanıyorum yarın bir gün NVIDIA vs AMD 7000 10000 serilerine geçeceğim ileriye dönük mantıklı mı?

Güç tüketimlerinin yakın zaman içinde sıçrayacağını sanmıyorum. Ekran kartı için konuşuyorsanız PCI-e 5 ise bayağı bir götürür.

FPS'ini değiştirecek bir şey değil. Sadece VRM'lerin daha serin çalışır. Günümüz AMD işlemcileri Intel gibi 200W'lara dayanan tüketime çıkmadığı için ve aldığın Gaming Plus anakart da zaten halihazırda çok giriş seviyesi bir anakart olmadığı için seni etkileyecek hiçbir şey olmayacak.
Peki sizin naçizane görüşünüz tomehawk vs geçmeli miyim kalite bakimindan vs de

Arkadaşlar bu ara da benzer bütçeler de bence bunu al hem kalite soğutma bakımından hem de ileriye dönük de pişman olmazsiniz dediğiniz kartları da bakabilirim sonuçta iade hakkım var.

Güç tüketimlerinin yakın zaman içinde sıçrayacağını sanmıyorum. Ekran kartı için konuşuyorsanız PCI-e 5 ise bayağı bir götürür.
Daha karar vermedim sadece ekran kartı kaldı alamadığım ya Asrock 9070xt steel legend alacağım ya da 5070ti bilemedim

Son düzenleme:
Peki sizin naçizane görüşünüz tomehawk vs geçmeli miyim kalite bakimindan vs de

Arkadaşlar bu ara da benzer bütçeler de bence bunu al hem kalite soğutma bakımından hem de ileriye dönük de pişman olmazsiniz dediğiniz kartları da bakabilirim sonuçta iade hakkım var.
Eğer aynı fiyatsa evet yoksa hayır. Onun dışında ben Amazondan 9K'ya X670E Gaming Plus öneririm.

Hayır bütçe derdim yok fakat öyle oyun performansımı % etkileyecek bir fark yoksa geçmeme derdindeyim ben almışken en F/P almaya çalışıyorum yorumlarınız önemli benim açımdan iade hakkım da var hem alalı 2 gün olmuş

Saf güç olarak 9070XT 5070 Ti ayni sayılır 5070 Ti MFG devreye girince öne geçiyor teknolojileri daha iyi 9070XT ise tam F/P kart tercih sizin anakart X670e olanla değiştirebilirsiniz aynı fiyat çünkü.

Peki sizin naçizane görüşünüz tomehawk vs geçmeli miyim kalite bakimindan vs de.

Daha karar vermedim sadece ekran kartı kaldı alamadığım ya ASRock 9070XT Steel Legend alacağım ya da 5070 Ti bilemedim.

Daha önce birçok kez AMD kullandım ve sorun yaşamadım, fakat sorun yaşayan kişiler de var; özellikle de 9070 XT'de. O kadar bütçeyi ekran kartına ayıracaksam, 5070 Ti alırdım.