@DracheN Bir de pompa ebatı yüzünden anakart M.2 heatsink söküldü, tüm estetik çöp oldu, Arctic tasarımından dolayı. Bir de dediğim gibi bazı modeller kusurlu TR'de satılan şu an, %50 şansın var, Hepsiburada'dan alıp deneyip görüp iade ederim diyorsan al. Elinde patlamasın sonra. YouTube üzerindeki testlere aldanma, hepsi sponsorlu onların. Arctic hiç tepeden düşürdüklerini görmedim, ROG Ryujin 360 Extreme'den daha iyi sözde, yersen.
Bir önceki modelleri başarılıydı ama Freezer 3 Pro'dan ben de pek umutlu değilim açıkçası.
MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW hocam kasam.
LT720'yi beğendiniz mi?

@DracheN Bir de pompa ebatı yüzünden anakart M.2 heatsink söküldü, tüm estetik çöp oldu, Arctic tasarımından dolayı. Bir de dediğim gibi bazı modeller kusurlu TR'de satılan şu an, %50 şansın var, Hepsiburada'dan alıp deneyip görüp iade ederim diyorsan al. Elinde patlamasın sonra. YouTube üzerindeki testlere aldanma, hepsi sponsorlu onların. Arctic hiç tepeden düşürdüklerini görmedim, ROG Ryujin 360 Extreme'den daha iyi sözde, yersen.
Hocam benim tek istediğim sorunsuz ve biraz sessiz bir soğutma. 120W'larda 70 derece üstünü görmek istemiyorum artık. Yoruldum gerçekten, termal macun değiştirdim NT-H2 kullandım hava soğutmadan kopmamak için fakat artık çarem kalmadı sıvı soğutma alacağım. Tek atmak istiyorum hocam, tek istediğim ısınma olmadan oyun oynamak.

Bir önceki modelleri başarılıydı ama Freezer 3 Pro'dan ben de pek umutlu değilim açıkçası.

LT720'yi beğendiniz mi?
Hocam güzele benziyor da MSI veya Arctic alacağım.

@DracheN bir de pompa ebatı yüzünden anakart M.2 heatsink söküldü, tüm estetik çöp oldu, Arctic tasarımından dolayı. Bir de dediğim gibi bazı modeller kusurlu TR'de satılan şu an, %50 şansın var, Hepsiburada'dan alıp deneyip görüp iade ederim diyorsan al. Elinde patlamasın sonra. YouTube üzerindeki testlere aldanma, hepsi sponsorlu onların. Arctic hiç tepeden düşürdüklerini görmedim, ROG Ryujin 360 Extreme'den daha iyi sözde, yersen.
ASUS anakart ile alakalı olmasın o? Yukarıda attığım video da adam M.2 heatsink sökmüyor mesela. Adam da test etmiş performansı fazlasıyla iyi. Sesi zaten klasik Arctic.

Hocam benim tek istediğim sorunsuz ve biraz sessiz bir soğutma. 120W'larda 70 derece üstünü görmek istemiyorum artık. Yoruldum gerçekten, termal macun değiştirdim NT-H2 kullandım hava soğutmadan kopmamak için fakat artık çarem kalmadı sıvı soğutma alacağım. Tek atmak istiyorum hocam, tek istediğim ısınma olmadan oyun oynamak.

O zaman bunu alman lazım, Arctic %50 şansın var. Bu modelde sorun yok ya da MSI da alabilirsin söylediğin model.

ASUS anakart ile alakalı olmasın o? Yukarıda attığım video da adam M.2 heatsink sökmüyor mesela. Adam da test etmiş performansı fazlasıyla iyi. Sesi zaten klasik Arctic.
Adam yayında cinnet geçirdi, bence yayını baştan sona izleyin. Sadece heatsink değil sorun.

@Xbox 360E O videoların hepsi sponsorlu, Arctic tepeden düşürdüklerini görmedim. ROG Extreme'den daha iyi sözde. Mümkün değil böyle bir şey şu anda. Bir de risk biraz TR açısından, alanlar iade etti, foruma da konu açtılar. Bazı modeller fabrikasyon problemli şu anda, gerekli soğutma performansı veremiyor yani dümdüz, montajda kusur olmamasına rağmen bu böyle. Alıp iade edecekse denedikten sonra, ancak o şekil alabilir. Yoksa para kaybı yaşar.

Pompa konusunda MSI'a güvenmiyorum. Ekosistem işini çok kafanıza takmayın MSI bir soğutma alırsanız zaten en fazla pompa üzerinde bir MSI logosu olur o kadar. Bu seriler güzel fakat satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum, LT720'yi bir değerlendirin bence.

Alternatif: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1070774510.html Betaplus güvenilirdir.

O zaman bunu alman lazım, Arctic %50 şansın var. Bu modelde sorun yok ya da MSI da alabilirsin söylediğin model.

Adam yayında cinnet geçirdi, bence yayını baştan sona izleyin. Sadece heatsink değil sorun.

@Xbox 360E O videoların hepsi sponsorlu, Arctic tepeden düşürdüklerini görmedim. ROG Extreme'den daha iyi sözde. Mümkün değil böyle bir şey şu anda. Bir de risk biraz TR açısından, alanlar iade etti, foruma da konu açtılar. Bazı modeller fabrikasyon problemli şu anda. Alıp iade edecekse denedikten sonra, ancak o şekil alabilir. Yoksa para kaybı yaşar.
Hocam ben deneme yanılmayla falan uğraşamam. Tek istediğim oyun oynamak ısınmadan çok da şey istemiyorum render vs. derdim yok.

@Xbox 360E O videoların hepsi sponsorlu, Arctic tepeden düşürdüklerini görmedim. ROG Extreme'den daha iyi sözde. Mümkün değil böyle bir şey şu anda. Bir de risk biraz TR açısından, alanlar iade etti, foruma da konu açtılar. Bazı modeller fabrikasyon problemli şu anda. Alıp iade edecekse denedikten sonra, ancak o şekil alabilir. Yoksa para kaybı yaşar.
Bu devirde sıvı soğutmaya 16 bin TL vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum, özellikle oyun bilgisayarı için. 24 saat kullanılan bir iş istasyonu olsa sürekli render alsa kabul edilebilir de oyun için mantıksız bence.

Yayını komple izledim. ASUS anakartı rezalet. Adamlar 24 pini 3.2 gene birbirine yakın yapmışlar. Mecburen tıraşlamak zorunda kaldılar. Arctic burada problemi kılavuzu düzgün anlatmamasıydı. Yukarıda attığım video da adam basitçe yapıyor montajı.

Hocam ben deneme yanılmayla falan uğraşamam. Tek istediğim oyun oynamak ısınmadan çok da şey istemiyorum render vs. derdim yok.
O zaman bu işte, kalite ucuz olmaz:

https://www.incehesap.com/asus-rog-...i-sivi-sogutucu-90rc0131-m0eay0-fiyati-76229/

Ben kendi adıma bunu almazdım ama, Arctic ile uğraşırdım, iade bedava sonuçta, Tekno'dan almadığın sürece problem yok. Defektli ürünü niye zorla kullanayım, değişim sağlarım, yeni gelende de %50 şans var. Böyle böyle devam eder. Ta ki düzgün bir ürün gelene kadar. Ülkemizdeki metod bu şu anda, %100 güvenilir.

Yayını komple izledim. ASUS anakartı rezalet. Adamlar 24 pini 3.2 gene birbirine yakın yapmışlar. Mecburen tıraşlamak zorunda kaldılar. Arctic burada problemi kılavuzu düzgün anlatmamasıydı. Yukarıda attığım video da adam basitçe yapıyor montajı.
Ben de Arctic alırdım dediğim yöntemle. Ama bahsettiğim husus gerçek. Defekt var bazı modellerde, gerekli performansı veremiyor, montajla alakasız bu dediğim, başına gelirse iade etmesi gerekecek. Arctic'te saptandı bu şu anda, forumda konu açıldı hatta geçen.