SorunuBitmeyenÜye

Çalışkan
Herkese hayırlı Ramazanlar,

Monitör elime yeni ulaştı, UFO test yapmak istedim. Testi yaparken beş dakika açık bıraktım ve masaüstüne dönünce, UFO testin görüntüsünü ayıran satır araları ekranda iz olarak kaldı. 2025 yılında hareket eden beyaz bir görüntü nasıl oluyor da görüntü tutulması oluşturuyor. Sadece beş dakika açık kalmasına rağmen. Geçici olsa bile bir gece açık unutsam kalıcı iz bırakacak gibi. Sadece beş dakika sürede bıraktığı izi görsel olarak ekliyorum. Ürün kusurlu olabilir mi? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

20250304_084141.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Online olarak Gaming Gen TR'den alındı. Sabah MSI Global ile e-posta üzerinden görüştük. Onlar da en hızlı şekilde ürünü servise yönlendirdi. Ürün şu an stokta görünmüyor. Para iadesi yerine değişim isteyeceğim. Bu yüzden stok için biraz bekleyeceğim. Para iadesi alıp, üzerine tekrar para vererek aynı modeli almak istemiyorum. Umarım en kısa sürede stok yenilenir.

Online olarak Gaming Gen TR'den alındı. Sabah MSI Global ile e-posta üzerinden görüştük. Onlar da en hızlı şekilde ürünü servise yönlendirdi. Ürün şu an stokta görünmüyor. Para iadesi yerine değişim isteyeceğim. Bu yüzden stok için biraz bekleyeceğim. Para iadesi alıp, üzerine tekrar para vererek aynı modeli almak istemiyorum. Umarım en kısa sürede stok yenilenir.
Ne oldu?

Göndermedim açıkçası. Biraz daha kullandım, uzun süre açıkken günlük işlerde kullandım. Eğer sabit bir görüntüde açık kalmaz ise sorun çıkartmıyor diye göndermedim. Neredeyse iki aydır mağazalar ile al-ver, al-ver yapınca bıktım. Sistem açıkken, siyah resim indirdim ve onu tam ekranda açıp gidiyorum. İlkel bir şekilde sorunu böyle engelliyorum. Ölü piksel yok, neredeyse ışık sızması yok başka sorunlar yok neredeyse. Günlük kullanımda da sıkıntı vermeyince kullanmaya devam. MSI sitesinden form doldurarak ek garanti aldım. Kırk aydan uzun garantisi var artık sorun çıkarsa ona güveniyorum.