Ekran kalitesi nasıl hocam A16’nın sızma var mı ?

Bence değer amd olmasına bakma indirime girdiğinde bende bu modeli alacağım. Ekranı merak ediyordum sadece.

Merhaba,

Ben tasarım ve iş için kullanıyorum.
Oyun için deneyimleme şansını henüz bulamadım.
OLED panel kadar iyi olmasa da en azından ona yakın.
4K mini led bir ekranı var ve gözü hiç yormuyor. Metin okurken ya da tasarım yaparken herhangi bir rahatsızlık vermiyor.
Eğer alma düşünceniz varsa, Vatan bilgisayarın gece indirimlerini takip edin. Kasım ayında 115 bin liraya almıştım.

Merhaba,

4K mini LED bir ekranı var ve gözü hiç yormuyor. Metin okurken ya da tasarım yaparken herhangi bir rahatsızlık vermiyor.
Eğer alma düşünceniz varsa, Vatan Bilgisayar'ın gece indirimlerini takip edin. Kasım ayında 115 bin liraya almıştım.

Evet hocam takip ediyorum %15 ile 105 ₺düşmüştü geçen. Kasa siyah olduğu için istiyorum Intel olana göre ekran vs daha iyi tabii.Ben daha çok genel kullanım ve arada bi oyun uzun kullanayım diye. Birazda iş.

Merhaba,

4K mini led bir ekranı var ve gözü hiç yormuyor. Metin okurken ya da tasarım yaparken herhangi bir rahatsızlık vermiyor.
Eğer alma düşünceniz varsa, Vatan bilgisayarın gece indirimlerini takip edin. Kasım ayında 115 bin liraya almıştım.
Ayrıca ışık sızması var mı ?

Evet hocam takip ediyorum %15 ile 105 ₺düşmüştü geçen. Kasa siyah olduğu için istiyorum Intel olana göre ekran vs daha iyi tabii.Ben daha çok genel kullanım ve arada bi oyun uzun kullanayım diye. Birazda iş.

Ayrıca ışık sızması var mı ?
Hocam şu an 105’e düştü sipariş veriyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_5751.webp
    IMG_5751.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme: