Merhaba. Son 1 aydır rastgele şekilde bilgisayarımı kapattıktan kısa bir süre sonra tekrar çalıştırmak istediğimde anakartımda 0D postcode hatası alıyorum ve üzerinde her iki hata ışığı da yanıyor. Bilgisayar kendini asla bootlamıyor bu şekilde sonsuza kadar durabilir. Genellikle sorunu bilgisayarı kapatıp elektrik bağlantısını kesip yaklaşık en az yarım saat bekleyip tekrar çalıştırdığımda çözebiliyorum.
Son zamanlarda ise bu rastgele meydana gelen hata artık rastgele olmamaya ve her bilgisayar kapanıp açıldığında meydana gelmeye başladı. Bu olay dışında bilgisayarda hiçbir sorun yok tüm ekipmanları test ettim tamamen stabil ve performanslı çalışıyorlar. Bilgisayarda aygıt yöneticisinde vs herhangi bir hata yok.
Sistem
Son zamanlarda ise bu rastgele meydana gelen hata artık rastgele olmamaya ve her bilgisayar kapanıp açıldığında meydana gelmeye başladı. Bu olay dışında bilgisayarda hiçbir sorun yok tüm ekipmanları test ettim tamamen stabil ve performanslı çalışıyorlar. Bilgisayarda aygıt yöneticisinde vs herhangi bir hata yok.
Sistem
- MSI X870 Tomahawk Wi-Fi
- AMD Ryzen 7 9800X3D
- NVIDIA RTX 4070 Super
- Corsair Vengeance DDR5 2x16 6000 MHz
- NZXT C1000 Gold 80+ ATX 3.1
- Crucial P3 Plus 2 TB SSD
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: