saudae.exe
Uzman
Merhaba. 11. sınıfım, seneye stajım var. O yüzden şimdiden çalışmaya başlarsam toparlarım diye umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sektörde çalışacağından emin misin ilk öncelikle? Bir hevesle 2 3 edit izleyip olunacak şeyler değil bunlar çünkü. Bazı şeyleri göze alarak girmelisin bu sektöre. Ancak o kadar meslek içinden bunlara katlanmak mantıklı değil bence. Soruna gelirsek meslek için kaynak önerisinden ziyade hangi alanda hangi sıralamayı hedeflediğini ve şu anki durumunu söylersen ona göre kolay-orta-zor kaynaklar önerebiliriz.Merhaba. 11. sınıfım, seneye stajım var. O yüzden şimdiden çalışmaya başlarsam toparlarım diye umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sektörde çalışacağından emin misin ilk öncelikle? Bir hevesle 2 3 edit izleyip olunacak şeyler değil bunlar çünkü. Bazı şeyleri göze alarak girmelisin bu sektöre. Ancak o kadar meslek içinden bunlara katlanmak mantıklı değil bence. Soruna gelirsek meslek için kaynak önerisinden ziyade hangi alanda hangi sıralamayı hedeflediğini ve şu anki durumunu söylersen ona göre kolay-orta-zor kaynaklar önerebiliriz.
Merhaba! MSÜ Astsubaylık için hazırlık yapmanıza yardımcı olabilirim. İşte kaynak önerileri:Merhaba. 11. sınıfım, seneye stajım var. O yüzden şimdiden çalışmaya başlarsam toparlarım diye umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.