saudae.exe

Uzman
Merhaba. 11. sınıfım, seneye stajım var. O yüzden şimdiden çalışmaya başlarsam toparlarım diye umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. 11. sınıfım, seneye stajım var. O yüzden şimdiden çalışmaya başlarsam toparlarım diye umuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sektörde çalışacağından emin misin ilk öncelikle? Bir hevesle 2 3 edit izleyip olunacak şeyler değil bunlar çünkü. Bazı şeyleri göze alarak girmelisin bu sektöre. Ancak o kadar meslek içinden bunlara katlanmak mantıklı değil bence. Soruna gelirsek meslek için kaynak önerisinden ziyade hangi alanda hangi sıralamayı hedeflediğini ve şu anki durumunu söylersen ona göre kolay-orta-zor kaynaklar önerebiliriz.

Bu sektörde çalışacağından emin misin ilk öncelikle? Bir hevesle 2 3 edit izleyip olunacak şeyler değil bunlar çünkü. Bazı şeyleri göze alarak girmelisin bu sektöre. Ancak o kadar meslek içinden bunlara katlanmak mantıklı değil bence. Soruna gelirsek meslek için kaynak önerisinden ziyade hangi alanda hangi sıralamayı hedeflediğini ve şu anki durumunu söylersen ona göre kolay-orta-zor kaynaklar önerebiliriz.

Hocam öncelikle bu dönemin başıdan beyri düşünüyorum normalde hiç okumayacaktım ama asker yakınlarım ilgimi çekti meslek lisesi çıkışlı olduğum için hem mesleğimi yapar hem de görevimi yaparım diye düşünüyorum. Sanırım yanlış anladınız meslek lisesi öğrencisiyim seneye stajım var stajdayken çok fazla vaktimi sınava ayıramayacağım o yüzden.

Merhaba! MSÜ Astsubaylık için hazırlık yapmanıza yardımcı olabilirim. İşte kaynak önerileri:

1. Ders Kitapları
- Konu anlatımlı kitaplar: Adayların ilgili derslerdeki konuların kapsamlı bir şekilde anlatıldığı kitaplar.
- Soru bankaları: Farklı konularda bol miktarda pratik yapma fırsatı sağlar.

2. Deneme Sınavları
- Geçmiş sınav soruları: MSÜ'nin daha önceki sınavlarına ait soruları çözmek, sınav formatına aşina olmanıza yardımcı olur.
- Online deneme sınavı platformları: Hedefinize yönelik deneme sınavlarını çözün.

3. Online Eğitim Platformları
- YouTube: Sınav konuları ile ilgili detaylı eğitim videoları.
- Eğitim web siteleri: Çeşitli kaynaklar sunan platformları kullanabilirsiniz.

4. Çalışma Grupları
- Arkadaşlarınızla birlikte çalışma: Konuları birlikte tartışmak ve soru çözmek faydalı olabilir.

5. Akademik Danışmanlık
- Rehberlik uzmanından bilgi alın: Sınav süreci ve çalışma takvimleri hakkında bilgi sağlayabilir.

6. Zaman Yönetimi
- Çalışma planı oluşturun: Her gün belirli saatler arasında çalışarak düzenli bir program oluşturun.

Konuya yönelik bu kaynakları kullanarak daha verimli bir şekilde hazırlanabilirsin. Başarılar!