Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

Buyur sana kekw. :D

Team KEKW (Tier 3 KEKW) PUBG, roster, matches, statistics

• Hahaha
İfadeler: 487
@Leo göz yanılması mı yoksa beğen ve beğenme birazcık değişmiş mi?

Kalp güzel bir emoji ama bu kalp değil kırmızı bir kalp lazım.

Olumlu oy almış öneri uygulanır, olumsuz oy almış öneri uygulanmaz bu kadar basit. Şimdi ben gidip olumlu oy almış öneriyi uygulamazsam bu sefer de "olumlu oy almasına rağmen neden onaylanmadı?" gibi tepkiler gelecektir. Beğenme emojisi kırmızı olduğu için karışıklık olmaması adına pembe kalp eklendiği söylendi.

Var ama yok. Şurada gördüğünüz değerin %1'i için birim var. Herkes bilgisayar kullansa onunla bir şey yapılabilirdi. Ama pencere boyutunu değiştirdiğinizde o da değişirdi. Telefonda ise dik ve yatay kullanıma göre yer değiştiriyorlar. Ona göre ayar yapılsa başka yerde patlayacak. O yüzden yok.

@media(max-width) veya @media(min-width) ile bir şeyler ayarlanabilir belki, genişlik her değiştiğinde ikon boyutlarının değişmesi yerine bir veya daha fazla threshold belirlenerek. Atıyorum ekran genişliği 640 pikselden dar olursa ikon boyutları biraz küçülebilir.

Merak edenler ve bilmeyenler için (CSS Media Queries'i Google'da aratarak başka rehberleri inceleyebilirsiniz): width - CSS: Cascading Style Sheets | MDN.

@media(max-width) veya @media(min-width) ile bir şeyler ayarlanabilir belki, genişlik her değiştiğinde ikon boyutlarının değişmesi yerine bir veya daha fazla threshold belirlenerek. Atıyorum ekran genişliği 640 pikselden dar olursa ikon boyutları biraz küçülebilir.

Merak edenler ve bilmeyenler için (CSS Media Queries'i Google'da aratarak başka rehberleri inceleyebilirsiniz): width - CSS: Cascading Style Sheets | MDN.
Evet, bu şekilde farklı çözünürlükler için farklı boyutlar yapılabilir.

Yine de buna gerek yok, flex-wrap özelliğini kapattığımızda zaten tepkiler kendilerini ayarlıyorlar.