Emevi sevici mi? Bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim.
İsmimi filozof koyunca dogmatik(?) düşünceleri sorgulayan, inançsız biri zannedildim herhalde
Emevi sevici mi? Bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim.
Herif forumun yobazı zaten, yaşı büyük ufak tefek tecrübesi var diye her haltı bildiğini zannediyor, şunun bir mesajlarını oku bir tane doğru info yok, akp'li düz dünyacı dayılardan farkı yokAdamın ismi Platon ama Emevi ve mülteci sevici. Tarih bu şakacı olduğunu sanan torlleri de yazacak. Hem mültecileri savunuyor hem de CB gibi ögüt veriyor. Neyse makarnaya devam edin.
Şaka yaptığım falan mı düşünülüyor anlam veremedim. İnsanların ölmemesi gerektiğini düşünmek komik bir fikir olarak mı geliyor size? İstersen sen bana fikirlerini söyle, senin ağzından konuşayım Chef hazretleri4.Osman bitti, şimdi de platon çıktı ortaya ne güzel bir gün.
Olmaz sayın makarnacı, büyük filozof ve düşünür Ulunay hazretleriyle aynı düşünmezsen hatalı olan sensindir muhakkakİşte komik olan yanı da bu; insanların düşüncesine saygı duymadan tartışan tipler. Kimsenin fikrine katılmak zorunda değilsin, ama saygı duymak zorundasın. Kimseyi olmadığı bir kitle üzerinden onlardanmış gibi damgalayamazsın. Makarnaymış![]()
Ayrıca sen İsviçre veya Finlandiya falan değilsin. Bir gün doğu bölgesinde karışıklık çıksa, PKK da cirit atmaya başlasa Allah korusun, bizde böyle bir şey olsa önce vatanımız için elimizden gelen her şeyi yaparız, tankın da altında kalırız ama eninde sonunda bu halk dağılırsa ne yapacaksın? Nereye gidecek Türkler? O zaman ne olacak?Dili, ırkı veya dini fark etmez. Benim vergimle asalak gibi yaşayan veya parayı basıp vatadaşlık alınca Türk'e köpek muamelesi yapan herkes gitsin. Umurumda değil. Yok orası eskiden vatan toğrağıydı, yok din kardeşimiz hiç umurumda değil.
Kamyon kasasına doldurup Suriye sınırına atacaksın, bu kadar. Hayatın kadar ülke gezmisimdir endişen olmasın, Suriye de dahil. Savaştan önce.Çoluk çocuk işi sanıyorsunuz devlet işlerini herhaldeNereye yollayacaksın zeka küpü? Onu da söylesene. Nereye sınırdışı edeceksin? Kim alacak? Nereye gidecekler? Haritada Suriye'yi gösteremeyecek adamlar bana ahkam kesiyor burada.
Yaptığı yorumlar ortada. Herkesle dalge geçip kahvedeymiş gibi konuşmuş. Buna mı saygı göstereceğim? Gitsin kahvedeki tanıdık vasıtasıyla makarna ve kömür yardımı almaya devam etsin. Sonra burada devlet öyle yönetilmez diye öğüt vermesin.İşte komik olan yanı da bu; insanların düşüncesine saygı duymadan tartışan tipler. Kimsenin fikrine katılmak zorunda değilsin, ama saygı duymak zorundasın. Kimseyi olmadığı bir kitle üzerinden onlardanmış gibi damgalayamazsın. Makarnaymış![]()
Onlar gibi olmak için çabalamayıp siyasilerin onlar gibi yaşamasına izin verirsen böyle de bir yorum çıkar ortaya. Siz kendiniz daha iyi için değil de kötüsü için mi devletinize bağlısınız? Resmen kendinizi aşağılamak kadar kötü bir hadise.Ayrıca sen İsviçre veya Finlandiya falan değilsin. Bir gün doğu bölgesinde karışıklık çıksa, PKK da cirit atmaya başlasa Allah korusun, bizde böyle bir şey olsa önce vatanımız için elimizden gelen her şeyi yaparız, tankın da altında kalırız ama eninde sonunda bu halk dağılırsa ne yapacaksın? Nereye gidecek Türkler? O zaman ne olacak?
Sanki dünyada hiç yapılmayan uygulamaymış gibi. Avrupa ülkesinde kaçak yakalasınlar bak ne yapıyorlar sana. Kömür treninde artık tatlı tatlı dönersin ülkene.