Adamın ismi Platon ama Emevi ve mülteci sevici. Tarih bu şakacı olduğunu sanan torlleri de yazacak. Hem mültecileri savunuyor hem de CB gibi ögüt veriyor. Neyse makarnaya devam edin.
Herif forumun yobazı zaten, yaşı büyük ufak tefek tecrübesi var diye her haltı bildiğini zannediyor, şunun bir mesajlarını oku bir tane doğru info yok, akp'li düz dünyacı dayılardan farkı yok 🤣. Ciddiye alıp mesaj yazmaya değmez biri.

4.Osman bitti, şimdi de platon çıktı ortaya ne güzel bir gün.
Şaka yaptığım falan mı düşünülüyor anlam veremedim. İnsanların ölmemesi gerektiğini düşünmek komik bir fikir olarak mı geliyor size? İstersen sen bana fikirlerini söyle, senin ağzından konuşayım Chef hazretleri

İşte komik olan yanı da bu; insanların düşüncesine saygı duymadan tartışan tipler. Kimsenin fikrine katılmak zorunda değilsin, ama saygı duymak zorundasın. Kimseyi olmadığı bir kitle üzerinden onlardanmış gibi damgalayamazsın. Makarnaymış :D

İşte komik olan yanı da bu; insanların düşüncesine saygı duymadan tartışan tipler. Kimsenin fikrine katılmak zorunda değilsin, ama saygı duymak zorundasın. Kimseyi olmadığı bir kitle üzerinden onlardanmış gibi damgalayamazsın. Makarnaymış :D
Olmaz sayın makarnacı, büyük filozof ve düşünür Ulunay hazretleriyle aynı düşünmezsen hatalı olan sensindir muhakkak :D

Dili, ırkı veya dini fark etmez. Benim vergimle asalak gibi yaşayan veya parayı basıp vatadaşlık alınca Türk'e köpek muamelesi yapan herkes gitsin. Umurumda değil. Yok orası eskiden vatan toğrağıydı, yok din kardeşimiz hiç umurumda değil.
Ayrıca sen İsviçre veya Finlandiya falan değilsin. Bir gün doğu bölgesinde karışıklık çıksa, PKK da cirit atmaya başlasa Allah korusun, bizde böyle bir şey olsa önce vatanımız için elimizden gelen her şeyi yaparız, tankın da altında kalırız ama eninde sonunda bu halk dağılırsa ne yapacaksın? Nereye gidecek Türkler? O zaman ne olacak?

Çoluk çocuk işi sanıyorsunuz devlet işlerini herhalde :D Nereye yollayacaksın zeka küpü? Onu da söylesene. Nereye sınırdışı edeceksin? Kim alacak? Nereye gidecekler? Haritada Suriye'yi gösteremeyecek adamlar bana ahkam kesiyor burada.
Kamyon kasasına doldurup Suriye sınırına atacaksın, bu kadar. Hayatın kadar ülke gezmisimdir endişen olmasın, Suriye de dahil. Savaştan önce.

Sanki dünyada hiç yapılmayan uygulamaymış gibi. Avrupa ülkesinde kaçak yakalasınlar bak ne yapıyorlar sana. Kömür treninde artık tatlı tatlı dönersin ülkene.

Yaptığı yorumlar ortada. Herkesle dalge geçip kahvedeymiş gibi konuşmuş. Buna mı saygı göstereceğim? Gitsin kahvedeki tanıdık vasıtasıyla makarna ve kömür yardımı almaya devam etsin. Sonra burada devlet öyle yönetilmez diye öğüt vermesin.

Adama derler ki sen bizi koyun eşeği mi sandım? Kibarca yazıyorum.
Ayrıca sen İsviçre veya Finlandiya falan değilsin. Bir gün doğu bölgesinde karışıklık çıksa, PKK da cirit atmaya başlasa Allah korusun, bizde böyle bir şey olsa önce vatanımız için elimizden gelen her şeyi yaparız, tankın da altında kalırız ama eninde sonunda bu halk dağılırsa ne yapacaksın? Nereye gidecek Türkler? O zaman ne olacak?
Onlar gibi olmak için çabalamayıp siyasilerin onlar gibi yaşamasına izin verirsen böyle de bir yorum çıkar ortaya. Siz kendiniz daha iyi için değil de kötüsü için mi devletinize bağlısınız? Resmen kendinizi aşağılamak kadar kötü bir hadise.

Mekanize Tugay'da askerlik yaptım. O yüzden tankın önüne şöyle atlarız, böyle yaparız lafları gülünç. O tankların durdurmak istiyoranız saglam bir hava gücünüz olmalı. Bahsettiğiniz Türkler muhtemelen o gün F-4, F-16 veya diğer uçaklarımızı uçuruyor olurlar. Sen de kendini onlardan saymayarak igrenç bir duruma düşmüş oldun.

Kara listeye alıyorum seni. Rüyalarda yaşamaman dileğiyle...

Son düzenleme:
Sanki dünyada hiç yapılmayan uygulamaymış gibi. Avrupa ülkesinde kaçak yakalasınlar bak ne yapıyorlar sana. Kömür treninde artık tatlı tatlı dönersin ülkene.

Ahahah! Bunu daha dün Almanya’ya giden Suriyeli elemanımla görüntülü konuştuktan sonra okumak komik geldi. Adam şu an Almanya’dan para bile alıyor. Bizim yanımızda terleye terleye çalışıyordu, şimdi orada keyif sürüyor. Yakalansınlar demiş ya, bide Suriyeli zaten vatandaşlık alacak, parası mı olur benim elemanın, demek ki biliyorlar.