Müslüman insanlar, yeni Müslümanlık yaratan internet ve skolastik düşünce

Konuları çorba yapıyorsun, sonra da cevap vermemi bekliyorsun. Hadi karşılaştıralım, hangisi daha korku diline hakimmiş görelim. Allahın dinini sağa sola çiçek böcek dağıtan, pofidik bir din zannediyorsunuz. Allahın dininde akrabalara yardım da var düşmanla savaşmak da.

Evet.. Peygamberin uçkurunu da düşünüyor, peygamberin keyfini de düşünüyor, millete hakaret de ediyor, beddua da ediyor, kendi içinde çelişiyor da.. Say say bitmez...

Haklısın bu konuda.. Canı gönülden katılıyorum. Dürüst ol, canımı ye...

Bunlar, Kitab-ı Mukaddes'te de vardır bu arada.. Ama Kur'an'da olduğu kadar olmadığına emin olabilirsin..

Müslüman olmayanların yaptıkları, müslümanları ilgilendirmediği gibi aynı şekilde müslümanların yaptıkları da müslüman olmayanları ilgilendirmez bence. Tabi başkasının özgürlüklerini kısıtlamadıkları ve saygısızlık yapmadıkları sürece dediğime inanıyorum.

Yani o adam müslüman ve sevap-günah'a bakması gayet normal. Bana karışmıyorsa bende ona karışmam istediğini yapsın.

Peygamberin nerede uçkunu düşünüyor be saygısız adam? Rasulullahın eşlerinin çoğu yaşlı, dişleri kırık dökük insanlar. Kendi içinde nerede çelişiyor acaba? Açıkla da bilelim, kimsenin bilmediği o eşsiz bilgilerinle aydınlat bizi.

İfadeler: aes
"uçkur" ne demek birader? Cinsellik demektir, uçkur.. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ortada küfür yok, hakaret yok..

Demek istediğim, peygamberin yatak odasının, yani özelinin kutsal bir kitapta ne işi var? Bu Kur'an'da geçiyor sorun yok da, ben söyleyince mi sorun var? "Peygamber, 30 erkek gücündeydi, bir abdestle bütün eşlerini dolaşırdı." diye hadisiniz var sizin.. Dalga mı geçiyon la benle??

Çelişen ayetleri, daha evvel gün konuştuk ya.. Ne zaman unuttun?

Gerçi iki surenin üzerinden geçtik.. Daha çok var.

Dinde ''Müzik aletlerinin ve çalgıların haram olduğunu'' kanısına nereden vardınız? Kaynak bekliyorum. Bu dini gönderen Allah, hacı hocalar değil. Kitabıma bakarım, Peygamberime bakarım yoluma devam ederim. Ha bazı şeylerin bilgisi olmayabilir, o zaman kendi mantığım süzgecinde hacı hocaları dinlerim.

Ana konu mesajınaysa katılıyorum. Tâbiki mir Müslüman Allah rızası için ve sevaba girmek için bazı fiillerde bulunmalı. Lakin her şeyi buna bağlamak samimiyeti kaçırıyor. İyilik amaçlanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…