Amazon Müşteri hizmetlerinin sürekli yalan bilgi vermesi

Miles Upshur 7

Üstün
1 Ağustos tarihinde bir laptop soğutucusu sipariş verdim, vermez olaydım verdikten 5 dakika sonra iptal ettim. Fakat satıcı inatla ürünü kargoladı, ben satıcının bu davranışı yüzünden iptal talebi iletmeme rağmen iptal talebimi saymaması sebebiyle süreci beklemek zorunda olmadığıma dair defalarca talep ilettim. En sonunda bir tane erkek ve bir kadın temsilci ürünün iade sürecinin başladığının bilgisini verdi. Bende sevindim yani, sonra bir baktım ürünün iade süresi hiç başlamamış temsilciler beni ekmiş. Konu ile ilgili detay için aşağıya konumuda bırakacağım oradan daha detaylı konuya ulaşabilirsiniz.

İlgili konu: Amazon: Teknolojinci satıcısından alışveriş yapmayın

Merak etmeyin bu meseleden dolayı amazon sizi mağdur etmez. Ha olur da hatalarını kabul etmek istemezlerse e devlet üzerinden tüketici hakları mahkemesinden gerekli başvuruları yaparsınız. Ama dediğim gibi olayın oraya gideceğini düşünmüyorum.

Maalesef 1 haftadır parayı içeride tutuyorlar, konu oraya gitti. THH başvurusu yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…