Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Facebook grupları, Instagram sayfaları vb. biraz araştırırsanız bölgenizde ya da ilinizde faaliyet gösteren bir sürü sayfa bulabilirsiniz.
EyDo
Becerikli
Hocam petcim gibi siteler bedava sahiplendirirmiFacebook grupları, Instagram sayfaları vb. biraz araştırırsanız bölgenizde ya da ilinizde faaliyet gösteren bir sürü sayfa bulabilirsiniz.
Blackraven
Üstün
Hocam petcim gibi siteler bedava sahiplendirir mi.
Hiç kullanmadım bilmiyorum ama büyük ihtimalle yavru cins kedi veya köpek paylaşanlar hatta çoğu büyük kedi/köpek paylaşanlar bile para karşılığı veriyordur.
EyDo
Becerikli
Ozaman biraz sıkıntı hiç bir arkadasimda yok bilemiyorum nerden sahipleneceğimHiç kullanmadım bilmiyorum ama büyük ihtimalle yavru cins kedi veya köpek paylaşanlar hatta çoğu büyük kedi/köpek paylaşanlar bile para karşılığı veriyordur.
Sahibinden gibi sayfalarda var ücretsiz sahiplendirme ilanları.
Geçenlerde cins kedi sahiplenmek istiyorum diye konu açmıştın galiba, o konuda ne mesajlar döndü bilmiyorum. Ama lütfen ilk defa kedi sahiplenecekseniz cins kedi sahiplenmeyin. Zaten genelde para ile ticaretini döndürüyorlar. Cins kedilerin sağlık sorunları ile ayrıca uğraşmanız gerekiyor.
Sokaktan bir yavru alıp kendiniz de alıştırabilirsiniz. Sahibinden gibi sitelerde de ücretsiz sahiplendirenler oluyor. Hatta bütçem yetmez diyorsan kısırlaştırılmış kedi sahiplendirenler de var. Ama mümkünse durumu zor olan, sahiplendirmesi acele olan kedileri tercih edin. Kediyi bir süs olarak görmeyin lütfen.
Başlangıçta aşı, parazit veya sağlık sorunu varsa bir gideri olur. Tuvalet alırsınız ve basit kum ekleyip, kapıyı açık bırakır ve çıkamıyorsa altına bir destek ayarlarsınız. Anlaması adına gezdiği odaya koyarsınız. Sonrasında alışınca banyoya taşımanızı öneririm. Büyüyünce de şu tarz bir kedi kumu öneririm. Hem tozsuz hem uzun ömürlü hem de pahalı gözükmesine rağmen fiyatına göre en ideal ürün diyebilirim.
www.enpatiks.com
Ayrıca şu konuya mesaj yazmıştım. Bayağı detaylı ve reklam amaçlı yazmadım. Kendi deneyimlerimi ekledim.
Sokaktan bir yavru alıp kendiniz de alıştırabilirsiniz. Sahibinden gibi sitelerde de ücretsiz sahiplendirenler oluyor. Hatta bütçem yetmez diyorsan kısırlaştırılmış kedi sahiplendirenler de var. Ama mümkünse durumu zor olan, sahiplendirmesi acele olan kedileri tercih edin. Kediyi bir süs olarak görmeyin lütfen.
Başlangıçta aşı, parazit veya sağlık sorunu varsa bir gideri olur. Tuvalet alırsınız ve basit kum ekleyip, kapıyı açık bırakır ve çıkamıyorsa altına bir destek ayarlarsınız. Anlaması adına gezdiği odaya koyarsınız. Sonrasında alışınca banyoya taşımanızı öneririm. Büyüyünce de şu tarz bir kedi kumu öneririm. Hem tozsuz hem uzun ömürlü hem de pahalı gözükmesine rağmen fiyatına göre en ideal ürün diyebilirim.
KEDİ KUMLARI
Ayrıca şu konuya mesaj yazmıştım. Bayağı detaylı ve reklam amaçlı yazmadım. Kendi deneyimlerimi ekledim.
Sana kendi masraflarımı ve neden bunları tercih ettiğimi açıklayayım.
Bu arada aileniz belirli bir süre geçtikten sonra sizden daha çok sevecektir. Ama evde kediye kim bakacaksa bunun bir canlı olduğunu ve belki de en az bakım gerektiren canlı da olsa, ihmal edilmemesi gerektiğinin farkında olun.
Kedileri odalara hapsetmeyin. Başlarda her şeyi merak edeceklerinden keşfetmelerine izin verin. Yemek falan yerken gelip koklasınlar, sonrasında zaten kendilerine ait olmayan şeyler olduğunu fark edip salacaklardır. Siz keşiflerine engel olursanız sürekli darlarlar. Zararlı alanları yok edin...
Bu arada aileniz belirli bir süre geçtikten sonra sizden daha çok sevecektir. Ama evde kediye kim bakacaksa bunun bir canlı olduğunu ve belki de en az bakım gerektiren canlı da olsa, ihmal edilmemesi gerektiğinin farkında olun.
Kedileri odalara hapsetmeyin. Başlarda her şeyi merak edeceklerinden keşfetmelerine izin verin. Yemek falan yerken gelip koklasınlar, sonrasında zaten kendilerine ait olmayan şeyler olduğunu fark edip salacaklardır. Siz keşiflerine engel olursanız sürekli darlarlar. Zararlı alanları yok edin...
EyDo
Becerikli
Hocam tekir kedi beslemek istemiyorum.Geçenlerde cins kedi sahiplenmek istiyorum diye konu açmıştın galiba, o konuda ne mesajlar döndü bilmiyorum. Ama lütfen ilk defa kedi sahiplenecekseniz cins kedi sahiplenmeyin. Zaten genelde para ile ticaretini döndürüyorlar. Cins kedilerin sağlık sorunları ile ayrıca uğraşmanız gerekiyor.
KEDİ KUMLARI
www.enpatiks.com
Sana kendi masraflarımı ve neden bunları tercih ettiğimi açıklayayım.
Niye herkes disllike attı? Hocam beslememek benim kararım neye disllike atıyorsunuz .d Ben besledim tekir değil Sarman her tarafı tırmalıyor.
Son düzenleme:
EyDo
Becerikli
Hocam tamam fakat ben çok hareketli oyuncul şuan istemiyorum bu böyle hareket etsin yeter tüy çok döküyorlar. Ailemde istemiyor zaten@EyDo, aslında tekir kedi daha iyi olur. Oyuncul, hareketli. Hem maddi hem de manevi açıdan sorumluluğu daha az. İnan bana cins kedi 24 saatin 22 saati uyumakla geçiyor, sürekli hastalar.