Arkadaşlar biliyorum İtopya biraz kazık fiyattan satıyor. Ama en azından Sinerji gibi değil. Değil mi?

Ben bir ara çoğu şeyimi GameGaraj'dan alıyordum, bayağı ucuzdu 2022 zamanları. İnternet kartımın üstüne kaskım düşüp ortadan 2'ye ayırmasına rağmen yenisini gönderip yanında Bluetooth alıcı hediye etmişlerdi.

Türkiye geneli 4-5 mağazaları olmalarına rağmen sadece hafta içi 9.00-18.00 arası destek sağlayabiliyorlar. Adam akıllı 1 tane mağazası olmayan jetlisans.com bile 7/24 destek sunuyor.

Ayrıca bağlanmakta konuşmakta bir o kadar zor. Zamanında işim düştüğünde karşıma neredeyse hep aynı kadın geliyordu. Zar zor mail attı o da.

Lenovo LOQ 15IRX9 ayıplı ürün ve BDH teknik servis problemi
Yeterli olacaktır.

Türkiye geneli 4-5 mağazaları olmalarına rağmen sadece hafta içi 9.00-18.00 arası destek sağlayabiliyorlar. Adam akıllı 1 tane mağazası olmayan jetlisans.com bile 7/24 destek sunuyor.

Ayrıca bağlanmakta konuşmakta bir o kadar zor. Zamanında işim düştüğünde karşıma neredeyse hep aynı kadın geliyordu. Zar zor mail attı o da.
Her sene bakım yapıyorlar yerseniz telefon hattına, konuşmaya çalışıyorsunuz zart diye kapanıyor temsilciyle konuşurken bir anda.