Babamın Nays hesabını kullanıyorum. Haberi var ama oyun aldığımı bilmiyor. Steam, Epic Games vb. yerlerden oyun alırsam İşCep'e düşer mi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@alperen Şimdi senin için kendi Nays alışverişlerimi kontrol ettim. 3D doğrulama şifresinin haricinde alışveriş sonrasında "**1234 nolu kartla STEAMGAMES.COM firmasından saat 12:34'te yapılan 123.40 TL işlem bilginiz dışında ise KAPAT 1234 yazıp 1234e SMS ile iletiniz." şeklinde bildirim ve SMS geliyormuş. Aynısı Epic Games için de geçerli.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Hayat bitti.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
İşCep üzerinden alışveriş için şifre bildirimi geliyor.
İşCep üzerinden alışveriş için şifre bildirimi geliyor.
3D doğrulama var mı ki Steam ve Epic'te?
Düştüğünü ben de yeni öğrendim
.
Steam’de yok. Epic’te var mıydı tam hatırlamıyorum.
Epic'te yok diye biliyorum ama en iyisi Steam'den almak.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
@alperen Şimdi senin için kendi Nays alışverişlerimi kontrol ettim. 3D doğrulama şifresinin haricinde alışveriş sonrasında "**1234 nolu kartla STEAMGAMES.COM firmasından saat 12:34'te yapılan 123.40 TL işlem bilginiz dışında ise KAPAT 1234 yazıp 1234e SMS ile iletiniz." şeklinde bildirim ve SMS geliyormuş. Aynısı Epic Games için de geçerli.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gemiş olsun.
Kendi Nays hesabıma geçeceğim tekrar mecbur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-