Mustafaymis

Uzman
Merhaba, monitör kolu bugün geldi ama aptallık edip yanlış montajlamamdan kaynaklı eklem yeri sıkıştı. Masaya ait kısım ile pistonlu kısmın yerini karıştırdım. Ve sıkıştı, bunu garantiye yollamadan nasıl çözebilirim? Galiba pistondan dolayı sıkıştı.

17613111696142730232252817275078.webp

17613112131225492355310050707845.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kutudan en küçük alyan çıkıyor. O alyanla kolların birleştiği yerde yuvarlak delik var onu gevşetmen lazım. Ayrıca önce sabitleyiciyi masaya monte edip sonra kolları tek tek takarsan daha sağlıklı olur. Kitapçığı var oradan sıra sıra bakarak yapabilirsin.

Alyanın girdiği cıvatayı çıkartacak kadar çok gevşettim.
Anladım ozaman çok sıkışmış. WD-40 veya makine yağı gibi bir eşyan var ise sıkışan yerlere iyice sık. Bir kaç dakika sonra sağlı-sollu döndürerek çıkarmaya çalış. Çok fazla abanma ama güçlü bir şekilde çekmeye çalış.

Hatta iki kişi çıkarmaya çalışırsanız eşit şekilde muhtemelen çıkar. Biriniz hafif sola biriniz hafif sağa doğru çevirip güçlü şekilde çekerseniz çıkar.

Anladım ozaman çok sıkışmış. WD-40 veya makine yağı gibi bir eşyan var ise sıkışan yerlere iyice sık. Bir kaç dakika sonra sağlı-sollu döndürerek çıkarmaya çalış. Çok fazla abanma ama güçlü bir şekilde çekmeye çalış.

Hatta iki kişi çıkarmaya çalışırsanız eşit şekilde muhtemelen çıkar. Biriniz hafif sola biriniz hafif sağa doğru çevirip güçlü şekilde çekerseniz çıkar.
WD-40 sıkıp kendi başıma denememe rağmen oynamadı bile.

WD-40 sıkıp kendi başıma denememe rağmen oynamadı bile.
Hocam bir kovaya kaynar su koyun içinede bunu koyun bekletin 5-10 dakika. Genleşirse yerinden oynar belki. Oynamazsa kaba kuvvet uygulayarak çıkarmaya çalışın. Ürünü böyle iade ederseniz muhtemelen kabul edilmeyecek. Fakat amazondan aldıysanız kabul edilir diye düşünüyorum.

Hocam bir kovaya kaynar su koyun içinede bunu koyun bekletin 5-10 dakika. Genleşirse yerinden oynar belki. Oynamazsa kaba kuvvet uygulayarak çıkarmaya çalışın. Ürünü böyle iade ederseniz muhtemelen kabul edilmeyecek. Fakat amazondan aldıysanız kabul edilir diye düşünüyorum.
Yok hocam iade mevzusu tamamiyle yok, satıcı da kabul etmiyor zaten. Ben zaten görüntüsü ne olursa olsun düzgünce montaj edip kullanmanın peşindeyim. Makine yağı sürdüm yine çıkmadı kafayı yemek üzereyim.

Neyse ki Yaklaşık olarak kuponlarla ve cashbacklerle beraber 640 TL'ye aldım.

Yok hocam iade mevzusu tamamiyle yok, satıcı da kabul etmiyor zaten. Ben zaten görüntüsü ne olursa olsun düzgünce montaj edip kullanmanın peşindeyim. Makine yağı sürdüm yine çıkmadı kafayı yemek üzereyim.

Neyse ki Yaklaşık olarak kuponlarla ve cashbacklerle beraber 640 TL'ye aldım.
Hocam amazondan aldıysanız iade edilir satıcı istemese bile amazon iade politikası ile iade edebiliyorsunuz. Diğer platformlarda iade etme şansı zor. Ayrıca dediğim gibi kaynar suya koyun sonra iki kişi karşılıklı çıkarmaya çalışın. Normalde nasıl girdiyse öyle çıkmalı. Bende geçenler g45 modelini aldım fakat pistonu hatalı geldi ne yaparsam yapayım aşağı doğru eğemedim iade ettim. Amazondan aldığım için kolay iade oldu hemen.