Mustafaymis
Uzman
Küçük alyanla pistonlu olan kolun deliğini gevşettiniz mi sonuna kadar?Onu direkt çıkarttım ona rağmen çıkmadı. Sıkıştığı için çıkmıyor tahminimce.
Alyanın girdiği cıvatayı çıkartacak kadar çok gevşettim.Küçük alyanla pistonlu olan kolun deliğini gevşettiniz mi sonuna kadar?
Anladım ozaman çok sıkışmış. WD-40 veya makine yağı gibi bir eşyan var ise sıkışan yerlere iyice sık. Bir kaç dakika sonra sağlı-sollu döndürerek çıkarmaya çalış. Çok fazla abanma ama güçlü bir şekilde çekmeye çalış.Alyanın girdiği cıvatayı çıkartacak kadar çok gevşettim.
WD-40 sıkıp kendi başıma denememe rağmen oynamadı bile.Anladım ozaman çok sıkışmış. WD-40 veya makine yağı gibi bir eşyan var ise sıkışan yerlere iyice sık. Bir kaç dakika sonra sağlı-sollu döndürerek çıkarmaya çalış. Çok fazla abanma ama güçlü bir şekilde çekmeye çalış.
Hatta iki kişi çıkarmaya çalışırsanız eşit şekilde muhtemelen çıkar. Biriniz hafif sola biriniz hafif sağa doğru çevirip güçlü şekilde çekerseniz çıkar.
Hocam bir kovaya kaynar su koyun içinede bunu koyun bekletin 5-10 dakika. Genleşirse yerinden oynar belki. Oynamazsa kaba kuvvet uygulayarak çıkarmaya çalışın. Ürünü böyle iade ederseniz muhtemelen kabul edilmeyecek. Fakat amazondan aldıysanız kabul edilir diye düşünüyorum.WD-40 sıkıp kendi başıma denememe rağmen oynamadı bile.
Yok hocam iade mevzusu tamamiyle yok, satıcı da kabul etmiyor zaten. Ben zaten görüntüsü ne olursa olsun düzgünce montaj edip kullanmanın peşindeyim. Makine yağı sürdüm yine çıkmadı kafayı yemek üzereyim.Hocam bir kovaya kaynar su koyun içinede bunu koyun bekletin 5-10 dakika. Genleşirse yerinden oynar belki. Oynamazsa kaba kuvvet uygulayarak çıkarmaya çalışın. Ürünü böyle iade ederseniz muhtemelen kabul edilmeyecek. Fakat amazondan aldıysanız kabul edilir diye düşünüyorum.
Hocam amazondan aldıysanız iade edilir satıcı istemese bile amazon iade politikası ile iade edebiliyorsunuz. Diğer platformlarda iade etme şansı zor. Ayrıca dediğim gibi kaynar suya koyun sonra iki kişi karşılıklı çıkarmaya çalışın. Normalde nasıl girdiyse öyle çıkmalı. Bende geçenler g45 modelini aldım fakat pistonu hatalı geldi ne yaparsam yapayım aşağı doğru eğemedim iade ettim. Amazondan aldığım için kolay iade oldu hemen.Yok hocam iade mevzusu tamamiyle yok, satıcı da kabul etmiyor zaten. Ben zaten görüntüsü ne olursa olsun düzgünce montaj edip kullanmanın peşindeyim. Makine yağı sürdüm yine çıkmadı kafayı yemek üzereyim.
Neyse ki Yaklaşık olarak kuponlarla ve cashbacklerle beraber 640 TL'ye aldım.