Hocam amazondan aldıysanız iade edilir satıcı istemese bile amazon iade politikası ile iade edebiliyorsunuz. Diğer platformlarda iade etme şansı zor. Ayrıca dediğim gibi kaynar suya koyun sonra iki kişi karşılıklı çıkarmaya çalışın. Normalde nasıl girdiyse öyle çıkmalı. Bende geçenler g45 modelini aldım fakat pistonu hatalı geldi ne yaparsam yapayım aşağı doğru eğemedim iade ettim. Amazondan aldığım için kolay iade oldu hemen.
Amazondan almadım maalesef. N11'den almıştım satıcıya durumu iletince anca çıkarıp doğru montaj edince sorun çıkarsa öyle olur dedi.

Amazondan almadım maalesef. N11'den almıştım satıcıya durumu iletince anca çıkarıp doğru montaj edince sorun çıkarsa öyle olur dedi.
Hocam en son çare dediğimi yapın bir şekilde ayrılması lazım. En son kaba kuvvetle çıkartırsınız ama sürtünen yerler aşınır muhtemelen. Yeter ki çıksında gerisi önemli değil.

Hocam maalesef dalgın kafayla aynı hataya bende düştüm benimkinde sıkıştı sağa sola dönüyor ama çıkmıyor siz nasıl hallettiniz yardım ederseniz çok sevinirim.
Maalesef halledemedim hocam. Yapabileceğiniz şey geri iade edebiliyorsanız iade etmek olacaktır. Veya bir tornacıya vs. gidip orada çıkarttırmayı deneyebilirsiniz ama yüksek ihtimalle zarar görecektir.

Maalesef halledemedim hocam. Yapabileceğiniz şey iade edebiliyorsanız iade etmek olacaktır. Veya bir tornacıya vs. gidip orada çıkarttırmayı deneyebilirsiniz ama yüksek ihtimalle zarar görecektir.

Anladım hocam, çok teşekkür ederim. Saç kurutma makinesiyle yaklaşık 4 dakika sıcak uyguladım. Ardından 2 kişi asılarak, döndüre döndüre çok zor bir şekilde zarar vermeden çıkardık. Şu an doğru şekilde taktım ve kullanıyorum, herhangi bir problem görünmüyor.

Anladım hocam, çok teşekkür ederim. Saç kurutma makinesiyle yaklaşık 4 dakika sıcak uyguladım. Ardından 2 kişi asılarak, döndüre döndüre çok zor bir şekilde zarar vermeden çıkardık. Şu an doğru şekilde taktım ve kullanıyorum, herhangi bir problem görünmüyor.
Sizin adınıza çok sevindim hocam, bundan sonra böyle şeyleri kurarken mutlaka kullanma kılavuzuna dikkatlice bakacağım.