Ben yazmayı, kendimi ifade etmeyi çok seven birisiyim ve eskiden blog işini daha önce denemiştim ama hiç tutmadı, hatta bir kişi bile bakmadı. Blog'a kıyasla Techolay beni daha çok cezbetti, para kazanmıyor olsam dahi huzuru yeter. Recep ağabeyin vasıtasıyla foruma gelmiştim ve belki farkında değildir ama sağ olsun birçok değerli insanla tanışmama vesile oldu. Forum sayesinde istediklerimi yapabiliyorum yani bu durumda açıkçası blogu tercih etmek istemedim. İkisi aynı değildir elbet ama sonuç olarak istediklerim karşılanıyor.
Medium'da yazmayı düşündün mü hiç?

Blog yazmak herkese hitap eden bir şey değil. Sen seviyorsan yazmalı, kimseyi de okumaya veya etkileşim vermeye zorlamamalısın. İçeriklerin zamansız olursa günün birinde kendiliğinden değer görecektir zaten. Ayrıca sabah akşam Medium konuşman itici oluyor.

Eğer bahsettiğiniz imza bölümünüzde bulunan bloglarsa şahsen bana hayatın tüm dertlerinden arınmış ve hümanist birinin yazdığı bloglarmış izlenimini veriyor. Gerçi zaten konunuz kişisel gelişim o yüzden bir şey diyemem. Kısacası çok Avrupai geldi bana. Benim için blog okumak bilmediğim şeyleri öğrenmek için kullandığım bir araç. Zaten o yüzden fantastik romanlar bana çok boş geliyor. Okuyup sevene saygım sonsuz tabii orası ayrı.