Hayatımda kullandığım ilk çakma ürün DualSense çakmasıydı(aslında DualShock 4'te görüntü DualSense). 1 yıl beni götürdü, hatta sağ tetik tuşunun yayı 1 haftada kırılınca, paramparça ettiğin DualShock 4'ün tetik yayini taktım tam da uydu yahu bunlar uyuyorsa başka parçalarda uyuyor diyerekten, XYO∆ tuşlarını, D-pad'ini, hoparlörünü, bataryasını, tuşların altındaki plastik basma zımbırtısını, DualShock 4'tekiyle birlikte değiştim, aslında bayağı uğraştım bu gamepad için, hem PS4'te çalışıyor hem de bilgisayarda mis gibi. Ama yakın bir zamanda, Elden Ring oynarken fark ettim, analoglarında problem olduğunu gördüm, ben Full ileri ittirsem de gamepad test sitesinde yarılara çektiğini gördüm, bir süre idare ettim ama dayanamadım saldım, gittim başka marka gamepad aldım(8BitDo Ultimate C).
O günden sonra çakma ürün almamaya yemin ettim, ha ben yine ona kafayı taktım, lehim pastası, havyası, pompası falan her şeyi dahil bir set alacağım, DualShock 4 ve DualSense uyumlu hall effect sensörlü joystick alıp tamir edeceğim.