3586

Uzman
Makaleler
33
Evet arkadaşlar bugün sizlere neden çakma ürün kullanmamalısınız onu anlatacağım.

Sağlığa olan olumsuz etkileri​

Replika telefon aşırı bir şekilde radyasyon yayar. Akıllı saat hem gün boyu kola yapışık bir şekilde vücuda hayvan gibi radyasyon verir, hem de kalitesiz malzeme sebebiyle cildi tahriş eder. Çakma ayakkabı koku yapar, malı dandik olur çabuk yıpranır ve ortopedik açıdan ayak yapısını bozabilir. Bu saydıklarım sorunların hepsi beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor

Kısa ömür​

Replika elektronik ürünler dandik malzeme, ucuz işçilik ve lisanssız onaylanmamış donanım parçaları ile çalışır ve bu da kısa süre içinde arıza, bozulma, performans düşüşü gibi sorunlar yaşanabileceği anlamına gelir. Bu giysiler için de geçerli, replika giysilerin dikişleri çabuk açılır, rengi hemen solar.

Komik duruyor​

Kolunda 50 bin liralık Apple Watch Ultra 2'nin veya Nike ayakkabının çakmasını takan adam metroya binince çok komik duruyor. Bir saate veya bir ayakkabıya 50 bin lira veren adam herhangi bir yere metro ile gitmez.

Hem de mesela adam Apple Watch'ı iPhone dışındaki bir aygıt ile kullanıyor ise ben çakmayım diye bağırıyor zaten (Apple Watch, yalnızca iPhone ile çalışır).

Ürün hizmeti​

Orijinal ürünler belirli standartlara göre üretilirler, yedek parça ve servis hizmetleri yaygındır. Ancak replika ürünlerin bir çoğu bu standartlara uymaz, dandik, piyasada bulunamayan farklı tip parçalar kullanırlar ve yetkili servisleri neredeyse hiç yoktur.

Fiyat performans açısı​

8 bin liraya çakma iPhone 15 Pro almak yerine o fiyata Android cihaz alınsa çok daha iyi performans gösterecek, servis hizmetlerinden faydalanacak ve bir sıkıntı olduğunda kolayca sorunu halledebilecek.

Güvenlik tehlikesi​

Replika elektronik ürünler dediğim gibi lisanssız, Çin malı bilinmeyen donanım parçaları ve dandik batarya kullanırlar. Dandik batarya tutuşsa, kısa devre yapsa dandik çakma parçalar sıkıntı çıkarabilir. Mesela benim kendi replika gamepadim şarj esnasında tutuştu son anda söndürdüm. Eğer daha geç fark etseydim belki şu an eşyaları yanmış bomboş bir evde yaşıyor olabilirdim.

Siz siz olun replika ürün tercih etmeyin.
Kendiniz gibi orijinal kaliteli ürün kullanın.
İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolunda 50 bin liralık Apple Watch Ultra 2'nin veya Nike ayakkabının çakmasını takan adam metroya binince çok komik duruyor. Bir saate veya bir ayakkabıya 50 bin lira veren adam herhangi bir yere metro ile gitmez.

Çakma Apple Watch'a 2K para vermektense Xiaomi saat alırım daha karlı ve mantıklı.

Komik duruyor​

Metro ile gidip geliyoruz babamın iş yerine ama alakayı çözemedim 😔😔 Biraz saçma olmuş sanki burası.

Evet arkadaşlar bugün sizlere neden çakma ürün kullanmamalısınız onu anlatacağım.

Sağlığa olan olumsuz etkileri​

Replika telefon aşırı bir şekilde radyasyon yayar. Akıllı saat hem gün boyu kola yapışık bir şekilde vücuda hayvan gibi radyasyon verir, hem de kalitesiz malzeme sebebiyle cildi tahriş eder. Çakma ayakkabı koku yapar, malı dandik olur çabuk yıpranır ve ortopedik açıdan ayak yapısını bozabilir. Bu saydıklarım sorunların hepsi beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor

Kısa ömür​

Replika elektronik ürünler dandik malzeme, ucuz işçilik ve lisanssız onaylanmamış donanım parçaları ile çalışır ve bu da kısa süre içinde arıza, bozulma, performans düşüşü gibi sorunlar yaşanabileceği anlamına gelir. Bu giysiler için de geçerli, replika giysilerin dikişleri çabuk açılır, rengi hemen solar.

Komik duruyor​

Hem de mesela adam Apple Watch'ı iPhone dışındaki bir aygıt ile kullanıyor ise ben çakmayım diye bağırıyor zaten (Apple Watch, yalnızca iPhone ile çalışır).

Ürün hizmeti​

Orijinal ürünler belirli standartlara göre üretilirler, yedek parça ve servis hizmetleri yaygındır. Ancak replika ürünlerin bir çoğu bu standartlara uymaz, dandik, piyasada bulunamayan farklı tip parçalar kullanırlar ve yetkili servisleri neredeyse hiç yoktur.

Fiyat performans açısı​

8 bin liraya çakma iPhone 15 Pro almak yerine o fiyata Android cihaz alınsa çok daha iyi performans gösterecek, servis hizmetlerinden faydalanacak ve bir sıkıntı olduğunda kolayca sorunu halledebilecek.

Güvenlik tehlikesi​

Replika elektronik ürünler dediğim gibi lisanssız, Çin malı bilinmeyen donanım parçaları ve dandik batarya kullanırlar. Dandik batarya tutuşsa, kısa devre yapsa dandik çakma parçalar sıkıntı çıkarabilir. Mesela benim kendi replika gamepadim şarj esnasında tutuştu son anda söndürdüm. Eğer daha geç fark etseydim belki şu an eşyaları yanmış bomboş bir evde yaşıyor olabilirdim.

İyi Sosyaller!
Şu yaşıma kadar hiç orijinal ürün kullanmadım. Geçenlerde Puma ayakkabı ve çorap aldım. Kalitenin farkını direkt anladım. Ayaklarım çok rahat şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:

sağlığa olan olumsuz etkileri​

Replika telefon aşırı bir şekilde radyasyon yayar. Akıllı saat hem gün boyu kola yapışık bir şekilde vücuda hayvan gibi radyasyon verir, hem de kalitesiz malzeme sebebiyle cildi tahriş eder. Çakma ayakkabı koku yapar, malı dandik olur çabuk yıpranır ve ortopedik açıdan ayak yapısını bozabilir. Bu saydıklarım sorunların hepsi beraberinde sağlık sorunlarını da getiriyor.

kısa ömür​

komik duruyor​

ürün hizmeti​

Orijinal ürünler belirli standartlara göre üretilirler, yedek parça ve servis hizmetleri yaygındır. Ancak replika ürünlerin birçoğu bu standartlara uymaz, dandik, piyasada bulunamayan farklı tip parçalar kullanırlar ve yetkili servisleri neredeyse hiç yoktur.

fiyat performans açısı​

güvenlik tehlikesi​

İyi sosyaller!

Dayımın ünlü bir sözü vardır hayatta bir kere dünyaya gelirsin Ahmet'te toprağa gidiyor sende yaşa yaşayabildiğin kadar :D şaka bir yana bence de çok saçma çakma ürün almak.

Çakma ürün kullanıp metroya binmesi, otobüse binmesi elbette komik. Ancak daha vahim olan bir şey varsa o da borca girip orijinal alıp otobüse, metrobüse binmesi. Böyle yapan bir sürü insan gördüm hala daha görüyorum üniversite böyleleriyle kaynıyor. İşi gücü hava atmak bunların. Samsung kullanıyorum diye dalga geçeni bile gördüm sınıfta."Samsung kaldı mı yaa?" demişti. Asıl komik olan bunu bana diyenin yurtta kalıp otobüsle okula gelmesi. Dalga geçtiği ben ise okula arabayla geliyorum.😃