Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Reklama ve pazarlamaya muhtac oldugu icin. Visa ve Mastercard'in buna ihtiyaci yok.
- Makaleler
- 1
Ne illet bir şeymiş bu Troy. İstemiyorum zorla gönderiyorlar. Ek kart lazım oldu Troy olarak basmışlar. Troy istemediğim için yine başvuru yaptım Mastercard çıkarttılar ama üzerinde temassız yok sanırım. Uygulamada Troy'da var gözüküyor mastercarda koymamışlar. Şaka gibiler gerçekten. Banka QNB bu arada aklınızda olsun.
Bunların cebini dolduracağıma Mastercard alsın Visa alsın benim komisyonumu. Ne zaman bunlar gider o zaman bende çıkartırım bir Troy.
Paralarin yandaslarina akmasi icin reklama ihtiyac duyuyorlar.
Bunların cebini dolduracağıma Mastercard alsın Visa alsın benim komisyonumu. Ne zaman bunlar gider o zaman bende çıkartırım bir Troy.
Xbox 360E
Üstün
Ve buna da boykotun etkisi de var.Mastercard ve Visa uzun zamandır adı var, herhangi birine sorsan bilir zaten. Troy öyle bir şey mi? Değil, bir de yerli ve milli olduğu için ve kullanıma teşvik etmek mecburen reklama ihtiyaç duyuyorlar.
Malum şahıslar kanındaki son alyuvara kadar emmek istiyor çünkü.
Çöp bir şeyin reklamını yapmazsan kimsenin haberi olmaz normal olarak. Oyun bile alınmıyor lanet kart.
Garanti Paracard'ımı yeni aldım bir ay falan oldu. Mastercard yerine Troy göndermişler. Epic üzerinden girince geçersiz diyor. Yapabileceğim bir şey var mı?
- Michael MYERS
- alışveriş epic troy
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Devlet deli gibi yandaşa verecek para arıyor, ondan.