Sosyal medyada dolaşırken çok sık reklamını görüyorum. Çok sayıda insanın bu ürünü satın aldığını ve reklamının her yerde döndüğünü fark ettim. Peki, bu "temu" nedir? Benim düşünceme göre, AliExpress ile aynı gibi görünüyor. Aralarında bir fark var mı yoksa aynı mı? Bu ürünün özellikleri nelerdir? Birisi bana anlatabilirse sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
AliExpress'in daha adı çıkmamış versiyonu. (kötü manada)
Reklam, reklam, reklam.
Neredeyse aynısı bu arada. Banggood da var.
Neredeyse aynısı bu arada. Banggood da var.
Aliexpress, Banggood gibi sitelerden farkı nedir?
35gvm78
Üstün
Türkiye'ye yeni açıldığı için kampanyalar var. 6 ay sonra Banggood'dan farkı kalmaz.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hiçbir farkı yok, bu kadar popüler olmadan öncede adını biliyordum, birkaç defa alışveriş yapmışlığım var, bu popülerlik öncesi sepet tutarı 600TL istiyordu sonra 480 yaptılar sonra arttırdılar, AliExpress kadar büyük bir pazarı yok, aynı ürünleri AliExpress'te aynı fiyata bulmak çok kolay, insanlar neden ilk defa böyle bir şey görüyor gibi tepki veriyor anlamıyorum, joom gibi sitelerde var.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
2000 TL'lik alışveriş yaptım 4 5 parçaya bölündü kargoda bakalım bekliyoruz. 70+ ürün var ama Temu ıvır zıvır yeri gibi geldi daha çok. Aliexpress gerçek bir mağazayken Temu biraz Salı pazarındaki toptancılar gibi plastikleri doldurmuş siteye. ilk başta 480 limit istiyordu. Geçen gün 900 yaptılar. Dün de 1700-2000 arasına çıkarttılar minimum tutarı. Bir süre sonra kargodan da fiyat alacaklar belli ki.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-