Psikolojik destek al diyen insanlar doluşacak gibi geldi konuda bana.

Burada arkadaşımızı genel olarak teselli etmek zorundayız. ''Psikolojik destek almak'' ücretsiz bir şey değildir. Herkes psikolojik destek alırsa kimsenin cebinde parası kalmaz. Amaç yol göstermek karşınızda ki insana pat diye ''psikolojik destek al'' demeye hakkınız yok bunu baştan söyleyelim. Herkes destek almak zorundada değildir.

@Emile A239 Dikkatlice okudum güzel kardeşim. Bende aynı durumu yaşıyorum zaman zaman agresif olabiliyorum veya kızabiliyorum. Aşırı derecede nefret ve agresiflik olabiliyor. Bazen biriyle kavga edesiyim bile geliyor. Bazen yolda yürürken kendimi C4 patlayıcı bomba gibi hissedebiliyorum. Fakat kendimi şu şekilde sakinleştiriyor diyebilirim, sahile gidiyorum deniz havası alıyorum, veya denize taş atıyorum, veya o an kafam bozuk oluyor bira veya sigaraya vurarak sakinleşebiliyorum. Tabii kötü alışkanlığı asla sana tavsiye etmem. Kendini sakinleştirmek istiyorsan eğer sakin müzikler dinle, kitap oku. Her insan sinirli agresif veya sorunları olabilir bunun için psikolojik destek almaya gerek yok. :)

Belki sadece eğlenmeye ihtiyacınız vardır. İnsanın bazen ruhu daralabiliyor ve en ufak şeye karşı göstermemesi gereken duygularını gösterebiliyor. Bir arkadaşını alıp dışarıda vakit geçirebilirsin. Bulunduğun yerde sahil varsa yürüyüş yapabilirsin ya da en kötü yeşil bir alana gidip arkadaşlarınla piknik yapabilirsin. Doğayla iç içe olmak insana iyi gelir.

Sadece kendine güven.

Şaka yaptım, yakın çevrede seni veya sevdiklerini zorbalayan birisi var mı?

Oynadığın online oyunlarda sinirden ekipman kırıyor musun, astronomik küfürler ediyor musun?

Belki sadece eğlenmeye ihtiyacınız vardır. İnsanın bazen ruhu daralabiliyor ve en ufak şeye karşı göstermemesi gereken duygularını gösterebiliyor. Bir arkadaşını alıp dışarıda vakit geçirebilirsin. Bulunduğun yerde sahil varsa yürüyüş yapabilirsin ya da en kötü yeşil bir alana gidip arkadaşlarınla piknik yapabilirsin. Doğayla iç içe olmak insana iyi gelir.
Bu aralar pek eğlenmiyorum. Oyun oynamak bile eğlendirmiyor beni. Zaten psikiyatriden destek alıyorum.

Hocam bunun neyden olduğunu bilmemiz zor. Ergenlikten de olabilir. Zamanında yaşadığın kötü olayın etkisi olabilir. En iyisi psikolojik destek almanız.

Bu aralar pek eğlenmiyorum. Oyun oynamak bile eğlendirmiyor beni. Zaten psikiyatriden destek alıyorum.
Yeni şeyler dene.

Oynadığın online oyunlarda sinirden ekipman kırıyor musun, astronomik küfürler ediyor musun?
İkisini de yapmıyorum.
Hocam bunun neyden olduğunu bilmemiz zor. Ergenlikten de olabilir. Zamanında yaşadığın kötü olayın etkisi olabilir. En iyisi psikolojik destek almanız.

Yeni şeyler dene.
Dediğim gibi, iç dökme amaçlı açtım konuyu. Yoksa psikiyatri desteği alıyorum.