Ayıp olmasın ama başlığı gördüğüm an bir yerlerimle güldüm.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
@Mergen
PKK Türkiye tarafından kuruldu. Teori falan değil resmi bilgi.
Sebep:
Sen, ben milliyetçi olalım diye.
Oraya dayalı bilgi değil ama yine KV den alıntı.
Polat:
- PKK yı siz(devletderin) kurdunuz ve başımıza bela ettiniz.
İskender Büyük:
- Kurmasaydım da Türk gençliği Topçu ile Popçu mu olsaydı.
Geç bunları..![]()
Sıkıntı yok. Nitekim bu mantıkla Kürtler de çeşitli milliyetlerin başına bela olmak için yaratıldı diyebiliriz. Çok üzülmesinler belki Türk tarihinden biraz alır veririz, sahipsiz kalmasın sevinsin yavrucaklar.
Dostum,Sıkıntı yok. Nitekim bu mantıkla Kürtler de çeşitli milliyetlerin başına bela olmak için yaratıldı diyebiliriz. Çok üzülmesinler belki Türk tarihinden biraz alır veririz, sahipsiz kalmasın sevinsin yavrucaklar.![]()
Karşında değil yanındayım bilesin.
Yazdıklarım muhalefet değil, bir şeye her açıdan ve acı da olsa gerçeklerle bakmaya yönelik.
İyi geceler..
Hangi Kürtler? Biz bu öznelere "terör mensubu" diyoruz. Terörün ırkı olmaz. Hem ben bir Türk olarak yine Türklere bir ithamda bulunmadım, spesifik kesimleri suçladım. Ama nedense sen böyleymiş gibi guard almışsın, pozisyonlanmışsın. Çözemedik sebebini.Bence de konuşmayalım. Kürtler tarafından kaçırılıp işkence yapılan Türk subaylarını da hatırlamak zorunda kalırız.
Bursalı faşistlerin yediği naneler yüzünden bu. Hakkari'de polis çocuğu olarak uzun yıllar yaşadım. Kürtler "işte faşist TC'nin kolluk kuvveti" falan demedi hiçbir zaman, hiçbir zaman PKK ile aynı yola baş koymadı. Halkın evlatları bunlar.Dediğin çok saçma. Aktif olarak Diyarbakır'da Bursa plakası ile dolaşmayı, Türk bayrağı ile dolaşmayı neden baz almadın.
Yani, ne varsa ülkücü solucanların yediği nanelerde var. Kürt halkı hiçbir zaman topluca ayrılıkçı olmadı. Onları ayrılıkçı olarak görenler ülkücüler oldu.
Hala Diyarbakırspor'a bir argüman gelmedi.Anlık olarak spawnlanan 20 kişilik bıçaklı köpek sürüleri de var mesela. Bil istedim. Amedspor ne ektiyse onu biçti, boş yere savunmaya gerek yok.
Katilmiyorum. Ayrıca felan ---> falan.
Bunu yapan bir burjuva partisi, Amerikan uşağı DEM Parti. Kürt halkı ile paralel bir yapı değil, yine Kürt halkı ile de eşlenemez.Sen şehidimizin olduğu gün çıkar "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur" diye insanları tehdit edersen ağzına biberonu verirler. Bilmem anlatabildim mi?
Kürt konusuna katılmıyorum onun harici doğru demiş.
Dostum,
Karşında değil yanındayım bilesin.
Yazdıklarım muhalefet değil, bir şeye her açıdan ve acı da olsa gerçeklerle bakmaya yönelik.
İyi geceler..
Önceki mesajında belirtmiştin, sıkıntı yok. Benim belirtmeye çalıştığım şey ise çözümün çağrısının defalarca yapıldığı hatta denenip bir şeye yaramadığı, bu saatten sonra da çözüm naralarının lüzumsuz olduğudur.
Hangi Kürtler? Biz bu öznelere "terör mensubu" diyoruz. Terörün ırkı olmaz. Hem ben bir Türk olarak yine Türklere bir ithamda bulunmadım, spesifik kesimleri suçladım. Ama nedense sen böyleymiş gibi guard almışsın, pozisyonlanmışsın. Çözemedik sebebini.
Bursalı faşistlerin yediği naneler yüzünden bu. Hakkari'de polis çocuğu olarak uzun yıllar yaşadım. Kürtler "işte faşist TC'nin kolluk kuvveti" falan demedi hiçbir zaman, hiçbir zaman PKK ile aynı yola baş koymadı. Halkın evlatları bunlar.
Yani, ne varsa ülkücü solucanların yediği nanelerde var. Kürt halkı hiçbir zaman topluca ayrılıkçı olmadı. Onları ayrılıkçı olarak görenler ülkücüler oldu.
Hala Diyarbakırspor'a bir argüman gelmedi.
Katilmiyorum. Ayrıca felan ---> falan.
Bunu yapan bir burjuva partisi, Amerikan uşağı DEM Parti. Kürt halkı ile paralel bir yapı değil, yine Kürt halkı ile de eşlenemez.
Cevap verdiğim mesajdaki ilk cümleye bakarsak hangi kesimi kast ettiğimi anlayabiliriz. Her seferinde uzun uzun yazamayacağımdan kısaca kürt diyorum.
Olayları bireylere indirmenin mantıksızlığını anlatmaya çalıştım orada. Bunu Bursalılar yapıyorsa Diyarbakırlılar da yapıyordu kastım. Ben de kürtlerin yoğun olduğu bölgeler de yaşadım. Vatanseveri de vardı, devlete terör devleti diyen de. Vatansever, Kürdistan hayali kurmayan kürtlere selam olsun. Bizim hedefimiz açık ve net kansız dağ fareleri ve onların destekçileridir.
Hala olayları bireylere indirmeye devam ediyorsun. Kürtler sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranıyorsun.
Diyarbakırspor'u ne görmüşlüğüm ne duymuşluğum var. Bu ülkede en basit derbilerde bile ortalık karışıyor. Yaşanan olaylardan sonra Diyarbakırspor'a yapılan muamele (var mı yok mu bilmiyorum, senin iddialarına ithafen) gerçekleşmesi olası ihtimallerden birisi.
Telefondan yazdığımdan dolayı elimden geleni yapmaya çalışıyorum ancak seni tatmin edemedim sanırım. Kusurumuz varsa affola.
Evet, katılıyorum ABD'nin fonladığı kansız partisi olduğuna. Ancak Kürtlerin çoğunun oyunu alıyor. Üstüne meclise girip tehditler savuruyor. Kürtleri ıslak rüyalara sürükleyip azmettirmesi de cabası. Kısacası bir türlü eşleniyor.
Diyarbakırsporlular dövülmüş. Polisin de yetersiz müdahale ettiği görülüyor gibi, bilemedim.Diyarbakırspor'u ne görmüşlüğüm ne duymuşluğum var. Bu ülkede en basit derbilerde bile ortalık karışıyor. Yaşanan olaylardan sonra Diyarbakırspor'a yapılan muamele (var mı yok mu bilmiyorum, senin iddialarına ithafen) gerçekleşmesi olası ihtimallerden birisi.
Futbolda olaylar bitmiyor! Bursa’da Diyarbekirspor’un oyuncularına saldırı | Gazete Pencere
Diyarbekirspor'un Bursaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçta ortalık karıştı. Maçın son anlarında Bursasporlu futbolcular, rakip takım oyuncularına saldırdı. Taraftarların da karıştığı olaylar sırasında maç bir süre durdu. Hakem Burak Taşkınsoy, Bursaspor’dan 2 ve Diyarbekirspor’dan da 3...
Bursaspor, Diyarbekirspor maçındaki olaylar: Diyarbekirspor'dan federasyona 'gereğini yapın' çağrısı - BBC News Türkçe
Diyarbekirspor yönetimi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursaspor maçında yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) "gerekenin yapılması" çağrısında bulundu.
Oy vermelerinin nedeni Kürtleri temsil edebilecek başka bir alternatif olmaması. Ha köyü HDP'li seçmenler vardır elbet ama dosdoğru bir alternatif elbette Kürt seçmeni tavlayacaktır.Evet, katılıyorum ABD'nin fonladığı kansız partisi olduğuna. Ancak Kürtlerin çoğunun oyunu alıyor. Üstüne meclise girip tehditler savuruyor. Kürtleri ıslak rüyalara sürükleyip azmettirmesi de cabası. Kısacası bir türlü eşleniyor.
Islak rüyalar ağır bir itham. Yani kısa yazmak için Kürt demenizi doğru bulmadım, doğrudan hedef gösterdiğiniz kesimi belirtmeniz daha doğru olur. Bu haliyle Kürtler Kurdistan hayali ile aldatılıyor gibi bir anlam çıkıyor, yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Geçin bu ayakları. Balkanlardan 15-20 milyon göçmen geldi. Neredeyse kimsenin sesi çıkmadı. Hatayı tek taraflı gösterip algı yapmayın. Bu mantığı uygulamaya çalışanın muhatabı TSK.Geçmişte kaldı diyceksen de o da o kadar basit değil.
Kabaca insan doğası : Anne'ne biri tokat atsa, bir daha atmayacam dese ne hisseder, ne yaparsın?
Olayları Diyarbakır tarafı başlattı. Allah korkunuz olmadığını biliyorum ama utanmadan niye iftira atıyorsunuz? Osmanlı'nın ilk başkenti. Şerefli bir şehrimiz Bursa'yla faşist kelimesini ağzınıza alırken iyi. Önce kendinize bakın.Bursalı faşistlerin yediği naneler yüzünden bu. Hakkari'de polis çocuğu olarak uzun yıllar yaşadım. Kürtler "işte faşist TC'nin kolluk kuvveti" falan demedi hiçbir zaman, hiçbir zaman PKK ile aynı yola baş koymadı. Halkın evlatları bunlar.
Bursa'da mı başlattılar? Nasıl oluyor bu? Elemanlar teknik heyetle birlikte 50 kişiyi bile bulmuyordur, yüzlerce kişi karşısında nasıl bir cesaretmis bu?Olayları Diyarbakır tarafı başlattı. Allah korkunuz olmadığını biliyorum ama utanmadan niye iftira atıyorsunuz? Osmanlı'nın ilk başkenti. Şerefli bir şehrimiz Bursa'yla faşist kelimesini ağzınıza alırken iyi. Önce kendinize bakın.
Osmanlı benim bir değerim değil açıkçası. "Allah korkusu" yani İslam dini de öyle. İkisi de beni tamamlayan unsurlar değil. Dolayısıyla Bursa da 81 il neyse gözümde o. Bursalı faşist demişim zaten, ülkücüleri kastediyorum. Beyaz toros, Yeşil pankartı açan bir taraftar grubu bu. Maalesef bunları savunamayacağım.
Olay ilk olarak 2009 Diyarbakır Bursaspor maçında Diyarbakırlı taraftarların istiklal marşını ıslıklaması ile başladı. Ve Günümüzde de Kürdistan bayrakları açarak amedspor devam ettirdi. Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu bir devlet memuru ve istihbaratçıdır. Terörle mücadele de zor zamanlar yaşamış kıymetli bir şahıstır. Beyaz Toroslar ise dönemin istihbarat güçlerinin kullandığı Renault model arabadır. Kendi kendinize çalıp mağduru oynamaktan vazgeçin artık. Karşınızda velet yok.Bursa'da mı başlattılar? Nasıl oluyor bu? Elemanlar teknik heyetle birlikte 50 kişiyi bile bulmuyordur, yüzlerce kişi karşısında nasıl bir cesaretmis bu?
Osmanlı benim bir değerim değil açıkçası. "Allah korkusu" yani İslam dini de öyle. İkisi de beni tamamlayan unsurlar değil. Dolayısıyla Bursa da 81 il neyse gözümde o. Bursalı faşist demişim zaten, ülkücüleri kastediyorum. Beyaz toros, Yeşil pankartı açan bir taraftar grubu bu. Maalesef bunları savunamayacağım.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-