A

Art arda birkaç kere dener misin dostum? Bir de pinglerin çok yüksek.
Oyun oynamadığım için pingin yüksek olması fazla etkilemiyor. Ayrıca 4 senedir birkaç farklı ISS firması denedim. Hepsi aşağı yukarı bu ping değerlerini veriyor. Altyapısal bir sorun.
Birde WİFİ + 2 oda öteden bu değerleri alıyorum.
1751031794101.webp

Yine arıyorum ulaşamıyorum, internet düzelince aramaya başlıyorlar. Kafayı yemelik durum.
Bende yine net cozuttu sizde de mi öyle hocam?

Oyun oynamadığım için pingin yüksek olması fazla etkilemiyor. Ayrıca 4 senedir birkaç farklı ISS firması denedim. Hepsi aşağı yukarı bu ping değerlerini veriyor. Altyapısal bir sorun.
Birde WİFİ + 2 oda öteden bu değerleri alıyorum.
Eki Görüntüle 158047
Altyapınız kaç hocam yani mevcutta modeme gelen hız ne kadar? Evime 73 Mbps geliyor ama ben 66 Mbps alıyorum şu an ama geçen günkü çökmeden sonra cozutuyor işte.

Altyapınız kaç hocam yani mevcutta modeme gelen hız ne kadar? Evime 73 Mbps geliyor ama ben 66 Mbps alıyorum şu an ama geçen günkü çökmeden sonra cozutuyor işte.

Evet oyunda ping çıkınca anladım zaten, siteye bile çok zor giriyorum. Telefonu da açmadıkları zaman anlıyorum ki bir haltlar dönüyor. Bir de taahhütlü kullanıyorum ben :/

Bende de aynı şekilde, pingler uçuyor, bağlantı bi 3mbps bi 150 mbps(paketim 100).

Ben
Ulaşabilen veya önceki günlerde arayıp sorunun ne olduğunu soran oldu mu?
Beni sadece şikayetvar'a yazdığım için aramışlardı o 4 saatlik kesintiden bir gün sonra, internetinizde bir problem yok gözüküyor 5 yıldız verir misiniz falan filan dedi sağ olsun. Bir şey de söylemediler, baya can sıkıcı. Bir kez daha buna benzer olayda direkt geçiş yapacağım.,

Şu an ben 10 15 mbit civarı alıyorum, normalde 110 120 alıyordum, değerler yine çok kötü durumda.