Ulaşabilen veya önceki günlerde arayıp sorunun ne olduğunu soran oldu mu?
1751043165299.webp

Anlık aldığım yanıt bu şekilde.

Sinriden ağlayacam ya. 20 yıldır falan internet alemindeyim Netspeed'de gördüğüm rezaleti Türk Telekom'da 1 Mbps kullandığım dönemlerde bile görmedim.

Şu an bende de rezalet durumda. Modemi kapatıp açan oldu mu, önceki gibi komple mi gidecek acaba? Düzeldi sandık devam ettik, çıkmak zorunda bırakıldık resmen bu nasıl hizmet :/ Siteleri de çalışmıyor uygulama da çalışmıyor yine.
Bende de yavaşladı. Modemi kapatıp açtım yinede çözülmedi.

Nisanda abonelik baslatmistim şu an Türk Telekom'u arasam direk gecis yapabilir miyim? Bugünkü olay duzelecek olsa da boyle seyleri affetmemek lazim.

Başladık yine, aynı saatlere de denk geldi. Gitti gidecek herhalde son damlasını kullanıyoruz, çok büyük rezalet. Paramızla rezil oluyoruz, cevap bile vermiyorlar.
Bende 2-3 gündür geçiş yapmıştım. Haberim olsaydı geçmezdim😀 Neyse, daha faturam çıkmadı.

Başladık yine, aynı saatlere de denk geldi. Gitti gidecek herhalde son damlasını kullanıyoruz, çok büyük rezalet. Paramızla rezil oluyoruz, cevap bile vermiyorlar.
Eğer bu ayki fatura tam fiyattan gelirse CİMER'e yazacağım. Aynını size de tavsiye ederim. 1 hafta boyunca kullanıcıları rezil rüsva et, İnterneti haber vermeden kendi kafana göre kes sonra tam fiyat al yok öyle dünya.

Eğer bu ayki fatura tam fiyattan gelirse CİMER'e yazacağım. Aynını size de tavsiye ederim. 1 hafta boyunca kullanıcıları rezil rüsva et, İnterneti haber vermeden kendi kafana göre kes sonra tam fiyat al yok öyle dünya.
Vallahi 3 kuruş için bunlarla uğraşılmaz. Direkt farklı sağlayıcıya geçmek en mantıklısı.