Ulaşabilen veya önceki günlerde arayıp sorunun ne olduğunu soran oldu mu?
Anlık aldığım yanıt bu şekilde.
Ulaşabilen veya önceki günlerde arayıp sorunun ne olduğunu soran oldu mu?
Bende de yavaşladı. Modemi kapatıp açtım yinede çözülmedi.Şu an bende de rezalet durumda. Modemi kapatıp açan oldu mu, önceki gibi komple mi gidecek acaba? Düzeldi sandık devam ettik, çıkmak zorunda bırakıldık resmen bu nasıl hizmet :/ Siteleri de çalışmıyor uygulama da çalışmıyor yine.
Başladık yine, aynı saatlere de denk geldi. Gitti gidecek herhalde son damlasını kullanıyoruz, çok büyük rezalet. Paramızla rezil oluyoruz, cevap bile vermiyorlar.Bende de yavaşladı. Modemi kapatıp açtım yinede çözülmedi.
Bende 2-3 gündür geçiş yapmıştım. Haberim olsaydı geçmezdimBaşladık yine, aynı saatlere de denk geldi. Gitti gidecek herhalde son damlasını kullanıyoruz, çok büyük rezalet. Paramızla rezil oluyoruz, cevap bile vermiyorlar.
Eğer bu ayki fatura tam fiyattan gelirse CİMER'e yazacağım. Aynını size de tavsiye ederim. 1 hafta boyunca kullanıcıları rezil rüsva et, İnterneti haber vermeden kendi kafana göre kes sonra tam fiyat al yok öyle dünya.Başladık yine, aynı saatlere de denk geldi. Gitti gidecek herhalde son damlasını kullanıyoruz, çok büyük rezalet. Paramızla rezil oluyoruz, cevap bile vermiyorlar.
Vallahi 3 kuruş için bunlarla uğraşılmaz. Direkt farklı sağlayıcıya geçmek en mantıklısı.Eğer bu ayki fatura tam fiyattan gelirse CİMER'e yazacağım. Aynını size de tavsiye ederim. 1 hafta boyunca kullanıcıları rezil rüsva et, İnterneti haber vermeden kendi kafana göre kes sonra tam fiyat al yok öyle dünya.