Netspeed'den gecis yapilacak yeni ISS önerisi

behzatterim

Gelişen
Merhaba dostlar, yaklaşık 3 aydır Netspeed kullanıyoruz. Bundan 3 yıl önce de müşterileriydik ve o dönem VDSL 100 paketini sorunsuz şekilde kullanıyorduk. Ancak maalesef şu anki hizmetlerinden hiç memnun değiliz.

3 aydır ADSL'den VDSL'e geçiş dahi yapamıyorlar. Son günlerde ise internet hizmetleri iyice kötüleşti, 1 gündür internet tamamen yok. Ailem de mağdur olduğu için başka bir ISS’ye geçmeyi düşünüyorum.

Ekonomik ve sorunsuz tavsiye edebileceğiniz bir ISS var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller.

Bende TurkNet VDSL kullanıyorum. Oldukça memnunum. Hız konusunda oldukça esnekler altyapı ne kadar destekliyorsa o kadar verebiliyorlar ve fiyat yükseltmiyorlar. Destek ekibide diğer firmalara oranla daha bilgili.

Ekonomikten ziyade önceliğini karşında muhatap bulabileceğin birini tercih et. Netspeed'in şu an asıl sorunu bağlantı sorunlarından ziyade müşteri hizmetlerine ulaşmanın imkansız olması. TT ve Superonline'ı ''ekonomik'' anlamda dışarı itersek en mantıklı seçenek TurkNet gibi duruyor. Onun dışında Netspeed kalitesinde, görece ekonomik bir şey alsan yine aynı şeyler yaşanabilir. Ben de TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum.

Merhaba dostlar, yaklaşık 3 aydır Netspeed kullanıyoruz. Bundan 3 yıl önce de müşterileriydik ve o dönem VDSL 100 paketini sorunsuz şekilde kullanıyorduk. Ancak maalesef şu anki hizmetlerinden hiç memnun değiliz.

3 aydır ADSL'den VDSL'e geçiş dahi yapamıyorlar. Son günlerde ise internet hizmetleri iyice kötüleşti, 1 gündür internet tamamen yok. Ailem de mağdur olduğu için başka bir ISS’ye geçmeyi düşünüyorum.

Ekonomik ve sorunsuz tavsiye edebileceğiniz bir ISS var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller.

En azından bizim ülkemizde tekel olan şirketleri kullanmak zorunda kalıyoruz tüketiciler olarak. Bence Netspeed'e yapılan bu saldırı tekel olmayan bir şirket olduğu için tekel olan bazı firmaların şirketin yükselişini durdurmak için yapılan bir saldırı olabilir.

Ben Türknet'e geçiş yaptım. Diğer Vodafone, Superonline yok Türk Telekom ıvır zıvırlarına bulaşmak istemedim. Zaten 3'üde rezalet firmalar. Ayrıca hız testi yaptığımda adresim ve altyapım aynı olmasına rağmen Millenicom ve Netspeed'e göre daha iyi sonuçlar aldım.

Tek sıkıntısı şu anda Türknet'in kendi sitesine giriş yapamıyorum o da çerezlerle alakalıymış.

Hocam herkesin yorumu teşekkür ederim bugün Netspeed'le gorusecegim internetimi ADSL'den VDSL'e gecis yapamazlarsa mecbur TurkNet'e gecis yapacagim. Suanlik internetim var ancak dedigim gibo ADSL oldugu icin bana yetmiyor tekrar teşekkürler.

Sorunsuz dediğiniz zaman aklıma TurkNet geliyor. En uygun tarifeyi bulmak için Türkiye.gov.tr'deki tarife karşılaştırma uygulamasını kullanabilirsiniz.

En ucuz internet, yeni müşterilere 473 TL'den herkese 499 TL'den başlıyor. Bu da akıllara TurkNet her an zam yapabilir düşüncesini getiriyor. İsterseniz faturalı yerine ön ödemeli kullanıp senelik peşin ödeyin.

1751361110855.webp

1751361124443.webp

Sorunsuz dediğiniz zaman aklıma TurkNet geliyor. En uygun tarifeyi bulmak için Türkiye.gov.tr'deki tarife karşılaştırma uygulamasını kullanabilirsiniz.

En ucuz internet, yeni müşterilere 473 TL'den herkese 499 TL'den başlıyor. Bu da akıllara TurkNet her an zam yapabilir düşüncesini getiriyor. İsterseniz faturalı yerine ön ödemeli kullanıp senelik peşin ödeyin.

Eki Görüntüle 159318

Eki Görüntüle 159319

Hocam pesin isine ailem sıcak bakmiyor her ne kadar ben baksam da ancak TurkNet gecis icin dusunuyorum. Bugün bildirim geldi VDSL'e gecisi yine yapamamislar artik bikkinlik noktasina geldim gecisi baslatmayi dusunuyorum zam isi nasıl olur bilmiyorum bir soracagim TurkNet'e.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt