Fiyatı nedir? Çok fark yoksa Lassa alın geçin, riske değmez.
4.5 bin hocam.

Fiyatı diğer markalara göre daha ucuz. Lassa 6.5K, Bridgestone 7K, Continental 7.5K, Michelin 9K civarlarında. Diğerlerine göre daha ucuz 4 tane bir alınacağı için fark fazla oluyor. Alınmayacak kadar kötü bir marka mı? Kötü değil yazılmış ancak herkes farklı bir şey önerince bilemedim.

Hyundai Elantra 2006 aracımda kullanıyorum. Lastik kısa sürede bombe yaptı. Hem de iki lastikte ve bir yere çarptırma ile olmadı. Sürekli basınç kontrolü gerektiriyor çünkü basınç sürekli azalıyor. Garip bir lastik. Daha önceki lastiklerim Lassa idi ve daha memnundum. Benim yaşadıklarımı herkes yaşayacak değil tabii ki. Bunlar benim başıma gelenlerdi.

Hyundai elantra 2006 aracımda kullanıyorum. Lastik kısa sürede bombe yaptı. Hem de iki lastikte ve bir yere çarptırma ile olmadı. Sürekli basınç kontrolü gerektiriyor çünkü basınç sürekli azalıyor. Garip bir lastik. Daha önceki lastiklerim lassa idi ve daha memnundum. Benim yaşadıklarımı herkes yaşayacak değil tabii ki. Bunlar benim başıma gelenlerdi.

Lastiğinizde sorun olabilir. Aldığınız yerde kontrol ettirmenizi öneririm. Fabrikasyon hatalar var ise, değişim yapılıyor ücretsiz. Arkadaşın Focus aracında kronik sorun vardı, lastik bayisinden 4 lastik ücretsiz değişim yapıldı. Kısa bir süre lastik gelmesini bekledi sadece.

Sık basınç düşmesi yaşayanlara önerim nitrojen bastırabilir lastiklere cüzzi bir miktar karşılığında, basınç kaybı çok daha minimal seviyede gerçekleşiyor o şekilde. Daha uzun gidiyor basınçlar.

Koşullar çok etkiliyor. Havalar çok dengesiz şu aralar. Onun da etkisi olabilir.