Next 2023 Full HD ile Next Uydu Alıcı Kasalı Full HD aynı mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O zaman satıştaki resimler hatalıdır. Arka resminde ikisinde de HDMI girişi var. Öyle görünüyor. Satıcıya sormak lazım. Ne desem yalan olur şimdi.![]()
Satıcıya soramadım link yollamak yasak. Hepsiburada dedi ki birinde USB girişi var diğerinde yok. Aynı resim koymuş olabilirler ürün özelliklerine bakabilirsiniz dedi. Ne olur ne olmaz 572 TL'lik olanı alırım.
Emin misiniz? Stok kodu ve fiyatı farklı o yüzden sormak istedim.
Eminim. İkisi de aynı cihaz.Emin misiniz? Stok kodu ve fiyatı farklı o yüzden sormak istedim.
Şimdi şöyle bir detay fark ettim. Birinin ön kutusunda HDMI yazarken diğerinde yazmıyor ilginç.
Resimlerde ikisinde de HDMI girişi var.Şimdi şöyle bir detay fark ettim. Birinin ön kutusunda HDMI yazarken diğerinde yazmıyor ilginç.
Onu biliyorum önemli değil ama bu kısımdan bahsettim.
O zaman satıştaki resimler hatalıdır. Arka resminde ikisinde de HDMI girişi var. Öyle görünüyor. Satıcıya sormak lazım. Ne desem yalan olur şimdi.
O zaman satıştaki resimler hatalıdır. Arka resminde ikisinde de HDMI girişi var. Öyle görünüyor. Satıcıya sormak lazım. Ne desem yalan olur şimdi.![]()
Satıcıya soramadım link yollamak yasak. Hepsiburada dedi ki birinde USB girişi var diğerinde yok. Aynı resim koymuş olabilirler ürün özelliklerine bakabilirsiniz dedi. Ne olur ne olmaz 572 TL'lik olanı alırım.