Redmi Note 8 serisini kastettim bende.Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz? GSI ROM kuramamıştım ben o cihaza. System bölümünde boyut sınırı var sanırım.
Samsung değil Xiaomi.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben pixel rom kurmuştum şu an gene kurdum bu kez xiaomi yazısında kalıyor kafayı yemek elde değil.Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz? GSI ROM kuramamıştım ben o cihaza. System bölümünde boyut sınırı var sanırım.
Samsung değil Xiaomi.
Vb meta.img var burada anlamadım.
- Makaleler
- 3
Pixel Experience kurdum dün. Modlu TWRP mi kullanıyorsunuz?Ben pixel rom kurmuştum şu an gene kurdum bu kez xiaomi yazısında kalıyor kafayı yemek elde değil.![]()
Şu youtube kanalından bakıp kurmuştum ilk kurduğum zaman şimdi olmadı , bende gittim pixel experience recovery kurdum bu kez xiaomi yazısında kalıyor.Pixel Experience kurdum dün. Modlu TWRP mi kullanıyorsun
- Makaleler
- 3
Neyse ben kendi kurduğum şekilde yazayım. Eng ROM ile IMEI atıp sonra eea MIUI en son sürümü attım. Sonra telefonu boot edip geri Fastboot'a aldım ve pixel Recovery'yi kurdum. Sonra Pixel Recovery'den format data ve cache yaptım. Apply Update'den ADB sideload ile ROM'u attım %47 de hata verdi ve reboot sistem yaptım kurulmuştı.
IMEI atmazsın sen o yüzden ENG ROM kısmını boşver.
Olmadı bir daha twrp kuracağım ama hangi sürüm twrp kurmam gerekiyor?
- Makaleler
- 3
TWRP gerekmiyor Pixel Experience için.Olmadı bir daha twrp kuracağım ama hangi sürüm twrp kurmam gerekiyor?
Siz hangi twrp sürümünü kullandınız acaba?Neyse ben kendi kurduğum şekilde yazayım. Eng ROM ile IMEI atıp sonra eea MIUI en son sürümü attım. Sonra telefonu boot edip geri Fastboot'a aldım ve pixel Recovery'yi kurdum. Sonra Pixel Recovery'den format data ve cache yaptım. Apply Update'den ADB sideload ile ROM'u attım %47 de hata verdi ve reboot sistem yaptım kurulmuştı.
- Makaleler
- 3
TWRP kullanmadım.
Pixel recovery aynı işlemi yaptım ama Xiaomi yazısından kalıyor.