Ben bunu alırdım S24 FE yerine. 8 GB RAM'in 7 yıl dayanacağını sanıyorlar. 6 GB'da bile drop yiyor insanlar. 2-3 seneye aynısı 8 GB'da olacak.

Saf Android her zaman güzeldir hocam. Arka tasarımı biraz farklı ama genel olarak şık duruyor. Ben de tercih ederdim. 8 GB RAM’in 7 yıl dayanmasını bırak, adam bir de rahat rahat yeteceğini söylüyor. Veya 12 GB RAM olan sürümü bile olsa, firma sanki 'Bunun 8 GB versiyonu da var' diyerek saygı mı gösterecek? Hayır. Basıp geçecek güncellemeyi. Kullanıcıya ne olacağı umurunda bile değil.

GSI atıp 'Ben 4 GB veya 6 GB RAM ile sorunsuz kullanıyorum.' diyenler var. Madem öyle, neden yeni telefon alıyorlar? Hani memnundun, sorunsuzdu? O zaman telefon da alma, ne gereği var?

128 GB S24 FE almak yerine yurt dışı 14TP tercih ederim dediğim zaman, adam fanboy ilan ediyor. 4 markayı birden savunan fanboy mu olur? NP 2A 9999 TL bile olsa, yine yaranamazsın bunlara. İlla bir şey eleştirilecek. 'Ben para verdim, o da para versin' kafasındalar. 5 yıldır sensöründe, pilinde ve şarj hızında bile majör bir değişiklik olmayan S serisini niye önereyim ki? Samsung dışı tüm markalar yenilik yaparken niye yani? Dün aynısı oldu. Cevap vermedikçe etiketleyip durana cevap verdiğim gibi konu kilitlendi elemanın tüm mesajlar niyeyse yok oldu.

Bu firmayı çok beğeniyorum. Tam ihtiyacına uygun modeller üretiyor. Ucuz, alo diyor, wp Telegram giriyor, şarjı uzun gidiyor, geriye kalan sistemi dolduracak her şey kaldırılıyor.

Saf Android her zaman güzeldir hocam. Arka tasarımı biraz farklı ama genel olarak şık duruyor. Ben de tercih ederdim. 8 GB RAM'in 7 yıl dayanmasını bırak, adam bir de rahat rahat yeteceğini söylüyor. Veya 12 GB RAM olan sürümü bile olsa, firma sanki 'bunun 8 GB versiyonu da var' diyerek saygı mı gösterecek? Hayır. Basıp geçecek güncellemeyi. Kullanıcıya ne olacağı umurunda bile değil.

GSI atıp 'ben 4 GB veya 6 GB RAM ile sorunsuz kullanıyorum.' diyenler var. Madem öyle, neden yeni telefon alıyorlar? Hani memnundun, sorunsuzdu? O zaman telefon da alma, ne gereği var?

128 GB S24 FE almak yerine yurt dışı 14TP tercih ederim dediğim zaman, adam fanboy ilan ediyor. 4 markayı birden savunan fanboy mu olur? Np 2A 9999 TL bile olsa, yine yaranamazsın bunlara. İlla bir şey eleştirilecek. 'ben para verdim, o da para versin' kafasındalar. 5 yıldır sensöründe, pilinde ve şarj hızında bile majör bir değişiklik olmayan s serisini niye önereyim ki? Samsung dışı tüm markalar yenilik yaparken niye yani? Dün aynısı oldu. Cevap vermedikçe etiketleyip durana cevap verdiğim gibi konu kilitlendi elemanın tüm mesajlar niyeyse yok oldu.

Nothing tasarımı değişik firma zaten. En iyi özelliği saf Android olması. Bende S22 var, 8 GB RAM'in yarısı kullanılıyor hadi Android 16 alır ama diğerlerinde o RAM yetmez. Bir de bunu giriş segment cihazlara yapacaklar :D yurt dışı konusu ise 14t Pro iyi cihaz ama yurt dışı cihazları herkes alamaz. Samsung aldım bundan sonra Samsung almam gibi. S22'den S25'e kadar aman aman yükseltme yok cihazlarda. Rezilliktir bu. Çinliler iyi iş yapıyor muhtemelen Çinli telefon alacağım. Bu konuda kesinlikle haklısınız.

Saf Android her zaman güzeldir hocam. Arka tasarımı biraz farklı ama genel olarak şık duruyor. Ben de tercih ederdim. 8 GB RAM’in 7 yıl dayanmasını bırak, adam bir de rahat rahat yeteceğini söylüyor. Veya 12 GB RAM olan sürümü bile olsa, firma sanki 'Bunun 8 GB versiyonu da var' diyerek saygı mı gösterecek? Hayır. Basıp geçecek güncellemeyi. Kullanıcıya ne olacağı umurunda bile değil.

GSI atıp 'Ben 4 GB veya 6 GB RAM ile sorunsuz kullanıyorum.' diyenler var. Madem öyle, neden yeni telefon alıyorlar? Hani memnundun, sorunsuzdu? O zaman telefon da alma, ne gereği var?

128 GB S24 FE almak yerine yurt dışı 14TP tercih ederim dediğim zaman, adam fanboy ilan ediyor. 4 markayı birden savunan fanboy mu olur? NP 2A 9999 TL bile olsa, yine yaranamazsın bunlara. İlla bir şey eleştirilecek. 'Ben para verdim, o da para versin' kafasındalar. 5 yıldır sensöründe, pilinde ve şarj hızında bile majör bir değişiklik olmayan S serisini niye önereyim ki? Samsung dışı tüm markalar yenilik yaparken niye yani? Dün aynısı oldu. Cevap vermedikçe etiketleyip durana cevap verdiğim gibi konu kilitlendi elemanın tüm mesajlar niyeyse yok oldu.
Haklisin hocam. Samsung ozellikle FE serisinde hicbir sey yapmiyor. Her seyi gectim neden 256 GB versiyonu hala 8 GB RAM'de takili kaldi? Tecno, Infinix gibi markalar bile kullanicilarina daha fazla deger veriyor bana gore. En azindan orta segmentin artik 12 GB RAM oldugunun farkindalar. Tasarim konusunda Nothing, Samsung'dan fersah fersah daha iyi bana gore. En azindan 2021'den beri ayni tasarimi yapmiyorlar. Her modelde yeni tasarim kullaniyorlar cesurca. Apple mesela her modelinde ciddi sekilde kamera iyilestirmesi yapiyor. Samsung ise S22'den beri ayni. Ben bunu S23'den yaziyorum. S23, Samsung'un cikarttigi en iyi telefon bana kiyasla. Sebebiyse S22'nin kronik sorunlarini cozup, hazir paket bir telefon ortaya koymalari. S24, S25 islemci disinda farki yok. Hatta S24, S23'den daha kotu bir telefon Exynos copu yuzunden. Ustune basa basa soyluyorum. Oyun veya Kamerayla isin varsa Exynos'un hicbir modelini almayacaksin.

Bu firmayı çok beğeniyorum. Tam ihtiyacına uygun modeller üretiyor. Ucuz, alo diyor, wp Telegram giriyor, şarjı uzun gidiyor, geriye kalan sistemi dolduracak her şey kaldırılıyor.
Hocam sen Nothing 1 kullaniyodun degil mi? Hatta ben onermistim. Guzel telefon o da. Honor 200 ve Nothing 2a'ya kadar rakibi yok.

Nothing tasarımı değişik firma zaten. En iyi özelliği saf Android olması. Bende S22 var, 8 GB RAM'in yarısı kullanılıyor hadi Android 16 alır ama diğerlerinde o RAM yetmez. Bir de bunu giriş segment cihazlara yapacaklar :D yurt dışı konusu ise 14t Pro iyi cihaz ama yurt dışı cihazları herkes alamaz. Samsung aldım bundan sonra Samsung almam gibi. S22'den S25'e kadar aman aman yükseltme yok cihazlarda. Rezilliktir bu. Çinliler iyi iş yapıyor muhtemelen Çinli telefon alacağım. Bu konuda kesinlikle haklısınız.
Eger Nothing 3a serisi iyi fiyattan gelirse ona gececegim ben.

Haklisin hocam. Samsung ozellikle FE serisinde hiçbir şey yapmiyor. Her seyi gectim neden 256 GB versiyonu hala 8 GB RAM'de takili kaldi? Tecno, Infinix gibi markalar bile kullanicilarina daha fazla deger veriyor bana gore. En azindan orta segmentin artik 12 GB RAM oldugunun farkindalar. Tasarim konusunda nothing, Samsung'dan fersah fersah daha iyi bana gore. En azindan 2021'den beri ayni tasarimi yapmiyorlar. Her modelde yeni tasarim kullaniyorlar cesurca. Apple mesela her modelinde ciddi sekilde kamera iyilestirmesi yapiyor. Samsung ise S22'den beri ayni. Ben bunu S23'ten yaziyorum. S23, Samsung'un cikarttigi en iyi telefon bana kiyasla. Sebebiyse S22'nin kronik sorunlarini cozup, hazir paket bir telefon ortaya koymalari. S24, S25 islemci disinda farki yok. Hatta S24, S23'ten daha kotu bir telefon Exynos copu yuzunden. Ustune basa basa soyluyorum. Oyun veya kamerayla isin varsa Exynos'un hiçbir modelini almayacaksin.

Samsung bu gidişle en azından telefon pazarında çekilmeye kadar gider. Xiaomi Honor vs gibi sağlam telefon yapan üretici kullanırım.
Exynos başarısız işlemci serisi oldu. 2400 ve 2400e iyi işlemciler olsa da oyun ve kamera konusunda yine başarısız.
Eski Samsung'dan eser yok. Eski s serileri yenilikçi olurdu.