Samsung'un servisini size
@409 hocam anlatsin. Onlarinda eksikleri var. F7 Pro guzel cihaz hayirli olsun.
Asla bir profesyonellik yok ki hocam. İki telefon, hatta kulaklıkla beraber üç cihaz gitti. Hepsine de saçma sapan bir şey bulup reddettiler. Kilit kapalı, Knox patlak değil, kozmetik olarak hiçbir sorun yok. Tertemiz cihaza “Biz bu cihazı yapamayız” deyip ücretli onarıma gönderdiler.
Yine aynı şekilde kulaklığın sesi azalmıştı, filtre temizliği önerisi yaptılar. Rehber hocam gerçekten daha faydalı bilgiler veriyor, yardımcı oluyordu. Metal ızgarayı sökünce kulaklığın çöp olacağını söylemiştim. İnatla filtre temizliği dediler. Diş fırçası kullandım, bana mısın demedi. Parasıyla bile yapmak istemediler, direkt tek taraf yerine bir kulaklık parası istediler.
Izgarayı söktüm, kulaklık çalıştı. Ama bir ay sonra ızgara söküldüğü için aynı kulaklık tamamen çöp oldu.
İyi ki aynı şeyi telefon için tekrarlamayıp cihazı elden çıkarmışım. Kurtulduğum için keyifliyim.
Hatta servis o kadar kötüydü ki, personel arkadaş benim varlığımı bile ciddiye almadı. 'Beyefendi gitti' derken bile, ben adamın yanında onu dinliyordum. Diğer cihazın durumunu soran personel 'Beyefendi burada, nasıl gitti?' dediği zaman öylece kalmıştı.