8 GB olup fiyatı 15k seviyesinde olsaydı değer derdim şahsen. O fiyata 12 GB'lık telefon yok çünkü.
Honor 200'un 8 GB olani ve Nothing 2a'nin 8 GB modellerini karsilastirirsak, Honor daha mantikli bana gore. Cunku su an 8 GB Nothing 2a daha pahali. O yuzden onermezdim 8 GB Nothing 2a'yi.

Arkadaşlar bizatihi bu telefona sahiptim. Alacak olan arkadaşlar herhangi bir sorunda Evofone denen şirketimsi oluşum ile uğraşacağını bilsin.
18-19 iş günüdür yeni telefon bekliyorum, fabrikasyon hatalı geldi telefon 4 ay sonra patladı Wifi ve Bluetooth birden bozuldu. Servise gönderdim hala bekliyorum, en son değişim kararı çıktı ellerinde stok yokmuş telefon İngiltere'den gelecekmiş falan filan...
Edit: Sırf bu Evofone ile uğraşmamak için 8Gb A56 falan bile alırım...

Arkadaşlar bizatihi bu telefona sahiptim. Alacak olan arkadaşlar herhangi bir sorunda Evofone denen şirketimsi oluşum ile uğraşacağını bilsin.
18-19 iş günüdür yeni telefon bekliyorum, fabrikasyon hatalı geldi telefon 4 ay sonra patladı Wifi ve Bluetooth birden bozuldu. Servise gönderdim hala bekliyorum, en son değişim kararı çıktı ellerinde stok yokmuş telefon İngiltere'den gelecekmiş falan filan...
Turkiye'deki ithalatcilarin cogu boyle. Size Evofone denk gelmis. Muhtemelen Samsung, Honor da bu sorun olsaydi yine ugrasacaktiniz. 19 gun gecti peki ama size yedek telefon verdiler mi? Yoksa telefonsuz mu yasiyorsunuz? Eger durum boyleyse buyuk bir magduriyet soz konusu. Daha fazla gecikirse THH'ye sikayette bulunabilirsiniz delillerle beraber. Hakkinizda iyisi olsun. Isterseniz yeni bir konu acin Evofone ile alakali. Sikayetvar'dan sesinizi duyurun. Bu isin pesini birakmayin.

Turkiye'deki ithalatcilarin cogu boyle. Size Evofone denk gelmis. Muhtemelen Samsung, Honor da bu sorun olsaydi yine ugrasacaktiniz. 19 gun gecti peki ama size yedek telefon verdiler mi? Yoksa telefonsuz mu yasiyorsunuz? Eger durum boyleyse buyuk bir magduriyet soz konusu. Daha fazla gecikirse THH'ye sikayette bulunabilirsiniz delillerle beraber. Hakkinizda iyisi olsun. Isterseniz yeni bir konu acin Evofone ile alakali. Sikayetvar'dan sesinizi duyurun. Bu isin pesini birakmayin.
Honor neyse de Samsung tarafında bunu çekeceğimi zannetmiyorum hocam.
Ben artık telefonun üstüne soğuk su içtim yeni telefon aldım (Poco F7 Pro) hazırda telefonun müşterisi var adam bekliyor gelse hemen elimden çıkartacaktım Nothing'i.
Mağduriyet söz konusu hocam ağır bir mağduriyet hemde, bir iki gün daha dişimi sıkıyorum yoksa çok su kaldıracağım ama işte işlerden ötürü vakitte bulamıyorum.

Honor neyse de Samsung tarafında bunu çekeceğimi zannetmiyorum hocam.
Ben artık telefonun üstüne soğuk su içtim yeni telefon aldım (Poco F7 Pro) hazırda telefonun müşterisi var adam bekliyor gelse hemen elimden çıkartacaktım Nothing'i.
Mağduriyet söz konusu hocam ağır bir mağduriyet hemde, bir iki gün daha dişimi sıkıyorum yoksa çok su kaldıracağım ama işte işlerden ötürü vakitte bulamıyorum.
Samsung'un servisini size @409 hocam anlatsin. Onlarinda eksikleri var. F7 Pro guzel cihaz hayirli olsun.

Samsung'un servisini size @409 hocam anlatsin. Onlarinda eksikleri var. F7 Pro guzel cihaz hayirli olsun.
Hocam en son Samsung servisi ile M30s için uğraşmıştım 2022 yılında. Onda da adamlar 6 saatte anakart değiştirip teslim etmişti aynı günde. Telefon kronik problemliydi işlemcisinden ötürü ama servisi çok iyi iş yapmıştı.

Asla bir profesyonellik yok ki hocam. İki telefon, hatta kulaklıkla beraber üç cihaz gitti. Hepsine de saçma sapan bir şey bulup reddettiler. Kilit kapalı, Knox patlak değil, kozmetik olarak hiçbir sorun yok. Tertemiz cihaza “Biz bu cihazı yapamayız” deyip ücretli onarıma gönderdiler.

Yine aynı şekilde kulaklığın sesi azalmıştı, filtre temizliği önerisi yaptılar. Rehber hocam gerçekten daha faydalı bilgiler veriyor, yardımcı oluyordu. Metal ızgarayı sökünce kulaklığın çöp olacağını söylemiştim. İnatla filtre temizliği dediler. Diş fırçası kullandım, bana mısın demedi. Parasıyla bile yapmak istemediler, direkt tek taraf yerine bir kulaklık parası istediler.

Izgarayı söktüm, kulaklık çalıştı. Ama bir ay sonra ızgara söküldüğü için aynı kulaklık tamamen çöp oldu. 🤡

İyi ki aynı şeyi telefon için tekrarlamayıp cihazı elden çıkarmışım. Kurtulduğum için keyifliyim.

Hatta servis o kadar kötüydü ki, personel arkadaş benim varlığımı bile ciddiye almadı. 'Beyefendi gitti' derken bile, ben adamın yanında onu dinliyordum. Diğer cihazın durumunu soran personel 'Beyefendi burada, nasıl gitti?' dediği zaman öylece kalmıştı.

Son düzenleme:
Honor 200 varken alınabilir tarafı yok. Sadece zevk için alınır.
Honor 200'un minimum 12 GB olani alinmali. Nothing 2a'nin ise 12 GB'i bu fiyata satiliyor. Adamlar daha ne yapsin? Tas mi yesinler? Daha ne kadar ucuz olmasini bekliyorsun 12 GB RAM'li bir telefonun?