Honor 200'un minimum 12 GB olani alinmali. Nothing 2A'nin ise 12 GB'i bu fiyata satiliyor. Adamlar daha ne yapsin? Tas mi yesinler? Daha ne kadar ucuz olmasini bekliyorsun 12 GB RAM'li bir telefonun?

Hocam bu telefon Samsung, Xiaomi değil ki de 12 RAM zorunlu olsun. Ayrıca telefonun alacağı güncelleme sınırlı zaten. Honor'un yazılımı gayet stabil ve hafif bence.

Hocam bu telefon Samsung, Xiaomi değil ki de 12 RAM zorunlu olsun. Ayrıca telefonun alacağı güncelleme sınırlı zaten. Honor'un yazılımı gayet stabil ve hafif bence.
Bu onyargiyi kirmalisiniz. Nothing'deki Bloatware sayisi sifir. Honor'da Bloatware sayisi dusuk ama var. Yani Honor 200'un 12 GB'i da 20 bin altina dusmeli.

Bu onyargiyi kirmalisiniz. Nothing'deki bloatware sayisi sifir. Honor'da bloatware sayisi dusuk ama var. Yani Honor 200'un 12 GB'i da 20 bin altina dusmeli.

Önümde ön yargı yok. Özelliklerine teker teker baktım, Honor 200'e göre daha iyi özellik çok göremedim. 2 tane artısı var, yazılım saflığı, 12 RAM olması. Diğer neredeyse bütün alanlarda Honor önde. Ne diyeyim şimdi, insanlara Honor yerine bu telefonu önermem için önemli bir sebep yok.

Önümde ön yargı yok. Özelliklerine teker teker baktım, Honor 200'e göre daha iyi özellik çok göremedim. 2 tane artısı var, yazılım saflığı, 12 RAM olması. Diğer neredeyse bütün alanlarda Honor önde. Ne diyeyim şimdi, insanlara Honor yerine bu telefonu önermem için önemli bir sebep yok.
Honor 200'un 8 GB'i yerine Phone 2a'yi oneririm ben. Sebebine gelecek olursak Nothing 2a'nin daha uzun guncelleme omru 4 GB daha fazla RAM'e sahip olmasi ve en onemlisi bloatwaresiz temiz bir telefon olmasi. Dusuk isikta Honor tokatliyor fakat bu gece cekimleri disinda farkedilmeyecek duzeyde.

Honor 200'un 8 GB'i yerine Phone 2A'yi oneririm ben. Sebebine gelecek olursak nothing 2A'nin daha uzun guncelleme omru 4 GB daha fazla RAM'e sahip olmasi ve en onemlisi bloatwaresiz temiz bir telefon olmasi. Dusuk isikta Honor tokatliyor fakat bu gece cekimleri disinda fark edilmeyecek duzeyde.

Dediğim gibi 2A sadece zevk için alınır. Yazılım çok önemliyse alınabilir. Ben şahsen Honor 200'ü öneriyorum.

Saf Android her zaman güzeldir hocam. Arka tasarımı biraz farklı ama genel olarak şık duruyor. Ben de tercih ederdim. 8 GB RAM'in 7 yıl dayanmasını bırak, adam bir de rahat rahat yeteceğini söylüyor. Veya 12 GB RAM olan sürümü bile olsa, firma sanki 'bunun 8 GB versiyonu da var' diyerek saygı mı gösterecek? Hayır. Basıp geçecek güncellemeyi. Kullanıcıya ne olacağı umurunda bile değil.

GSI atıp 'ben 4 GB veya 6 GB RAM ile sorunsuz kullanıyorum.' diyenler var. Madem öyle, neden yeni telefon alıyorlar? Hani memnundun, sorunsuzdu? O zaman telefon da alma, ne gereği var?

128 GB S24 FE almak yerine yurt dışı 14TP tercih ederim dediğim zaman, adam fanboy ilan ediyor. 4 markayı birden savunan fanboy mu olur? Np 2A 9999 TL bile olsa, yine yaranamazsın bunlara. İlla bir şey eleştirilecek. 'ben para verdim, o da para versin' kafasındalar. 5 yıldır sensöründe, pilinde ve şarj hızında bile majör bir değişiklik olmayan s serisini niye önereyim ki? Samsung dışı tüm markalar yenilik yaparken niye yani? Dün aynısı oldu. Cevap vermedikçe etiketleyip durana cevap verdiğim gibi konu kilitlendi elemanın tüm mesajlar niyeyse yok oldu.

6 yıldır 4+1 Redmi Note 8 kullanıyorum. Oyun harici gayet yeterli.işlemci üstünü kapattığı için.

Bir de np serisini de beğeniyorum bence efsane telefon.

6 yıldır 4+1 Redmi Note 8 kullanıyorum. Oyun harici gayet yeterli.işlemci üstünü kapattığı için.
6 yıldır kullanabiliyorsun çünkü güncelleme almıyor. Şu an telefonun HyperOS 1 ya da 2 olsaydı, bunu yazmak yerine ‘Telefonum aşırı kasıyor, tüm uygulamalar çöküyor’ diye konu açardın.

Sırf HyperOS HıyarOS yüzünden Poco X7 Pro yerine bunu almadığıma pişman oldum. Şu an bootloader kilidi açabilmek için bekleyişimi sürdürüyorum. Yoksa bu cihazı tercih edecektim.

BL açabilsem Phone(2a)'i tokat manyağı yapacağını bilsem de insanın keşke diyesi geliyor.

O kadar rezalet bir şey değil ama, Pixel Experience Plus GSI yüklü GM 20 Pro'dan geçince insanın gözü saf Android arıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz bir de benim nazarımda bakın olaya. Tam 4 yıllık poco X3 pro cihazım işlemci lehim kalitesinden dolayı kapandı açılmıyor. Yani çöp oldu. Ve bunu yüzlerce kişinin yaşadığını farkettim. Zamanında en f/p en çok satan cihazlardan biriydi. İşlemcisi güçlü olduğu için uzun yıllar dayanır düşüncesi ile almıştım. Şimdi 3000 TL verip lehim yaptırabilirim ama 1 yıl dayanırsa iyi ve ne zaman kapanacağı belli değil. Arkadaşım yakın fiyata benzer özelliklere sahip s21 fe almıştı. Onun sorun yaşayacağını sanmıyorum. Üstelik 1 yıl sonra Google haritalarda pusula çalışmaz oldu. Üç yıl sonra çağrı almada sorunlar başladı ve güncelleme bitti. İkinci telefon olarak Redmi 10c var. Snapdragon 680 var diye almıştım. Ram'in yarısı boş olmasına rağmen 2. app açınca ilk app sıfırlanıyor. Telefon çaldı, yazdıklarım silincek diye korktum o derece kötü ram yönetimi var. Siz benim yerimde olsanız bir daha 500-600 dolar verip ağır kusurlu ürün üreten poco veya redmi, yada şirket sahibi xiaomi alır mıydınız?

Bu yaşadığım olaydan dolayı şuan kaliteli ve yazılımı sorunsuz bir ürün arıyorum. Siz anladığım kadarıyla benim 4 yıl önce yaptığım gibi ürünlere sadece fiyat performans açısından bakıyorsunuz. Samsung'un neden özelliklerini geliştirmediğini anlıyorum. Yeterliyse ve sorunsuzsa neden değiştirsin? Tıpkı Apple gibi. Isınma sorunu olmayan 4k 60 Hz kameralı ürünler yapmışlar. Her yeni donanım yeni risk demek. İnsan aldığı un markasını bile değiştirmiyor diğeri belki kötü olur diye. Sizin çok beğendiğiniz çinliler gibi zırt pırt kasa kamera değiştirecek olsalar herbir donanım için arge test mühendislik ve hesaplamalarla uğraşacaklar. Çinliler bunu önemsemiyor olabilir. Bence uzun süre test edilmiş ve sorunsuz olduğu kanıtlanmış ürünler daha güvenilir. İnsanlar boşuna Samsung demiyor. Uzun süre dayansın istiyorlar. Siz ne diyorsunuz? Yanlış mı düşünüyorum. En azından sorunsuz bir telefon aldığımızı bir şekilde bilmemiz gerekiyor ve bu birkaç aylık kullanım yorumları ile belli olmuyor.

Bu telefon 10K bile olsa yine bir şey bilmeyip S24 FE diye spam yapan fanboylar illa gelecek.
S24 fe ve nothing 2 a için cihazlar aynı ama markalar yer değiştirmiş olsaydı arada 2.5 kat antutu farkı var. Bu para verilmez derdiniz😁

Ram'in ileride yetersiz kalacağı konusunda haklı olabilirsiniz. Ona bir şey diyemem.

Son düzenleme: