Saf Android her zaman güzeldir hocam. Arka tasarımı biraz farklı ama genel olarak şık duruyor. Ben de tercih ederdim. 8 GB RAM'in 7 yıl dayanmasını bırak, adam bir de rahat rahat yeteceğini söylüyor. Veya 12 GB RAM olan sürümü bile olsa, firma sanki 'bunun 8 GB versiyonu da var' diyerek saygı mı gösterecek? Hayır. Basıp geçecek güncellemeyi. Kullanıcıya ne olacağı umurunda bile değil.
GSI atıp 'ben 4 GB veya 6 GB RAM ile sorunsuz kullanıyorum.' diyenler var. Madem öyle, neden yeni telefon alıyorlar? Hani memnundun, sorunsuzdu? O zaman telefon da alma, ne gereği var?
128 GB S24 FE almak yerine yurt dışı 14TP tercih ederim dediğim zaman, adam fanboy ilan ediyor. 4 markayı birden savunan fanboy mu olur? Np 2A 9999 TL bile olsa, yine yaranamazsın bunlara. İlla bir şey eleştirilecek. 'ben para verdim, o da para versin' kafasındalar. 5 yıldır sensöründe, pilinde ve şarj hızında bile majör bir değişiklik olmayan s serisini niye önereyim ki? Samsung dışı tüm markalar yenilik yaparken niye yani? Dün aynısı oldu. Cevap vermedikçe etiketleyip durana cevap verdiğim gibi konu kilitlendi elemanın tüm mesajlar niyeyse yok oldu.