22475

Becerikli
Selam, başlıkta belirttiğim gibi Nothing Phone 2A hakkında sorularım var.

Öncelikle ben karanlık alanlarda çekim yapacağım yeni bir konsept üzerinde çalışıyorum ve malum sıfır video kameralar aşırı pahalı... Ben de şöyle bir çözüm geliştirdim;

Gimball + ışık ikilisiyle telefonun kamerasından tam verim alabilir miyim? En azından konsept ilerleyene kadar. Nothing Phone 2A'nın kamerası bu iş için iyi mi? Yoksa 20.000 lira civarında bu yükseltmeler için daha iyi kameralı bir telefon alınabilir mi?

Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Bütçenin üstüne çıkamam, zaten ekstra ekipmanlar da almak zorunda olduğumu belirttim dostum. Bunun Gimball'ı, ışığı, Powerbank'i falan da var yani.

Bütçenin üstüne çıkamazsan gece cekimi için A56 bakmanı öneririm.

normalde Honor 400 var ama Türkiye'ye yaptıkları ayrımcılıktan önermiyorum.

Selam, başlıkta belirttiğim gibi Nothing Phone 2A hakkında sorularım var.

Öncelikle ben karanlık alanlarda çekim yapacağım yeni bir konsept üzerinde çalışıyorum ve malum sıfır video kameralar aşırı pahalı... Ben de şöyle bir çözüm geliştirdim;

Gimball + ışık ikilisiyle telefonun kamerasından tam verim alabilir miyim? En azından konsept ilerleyene kadar. Nothing Phone 2A'nın kamerası bu iş için iyi mi? Yoksa 20.000 lira civarında bu yükseltmeler için daha iyi kameralı bir telefon alınabilir mi?

Tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
A56 alın kamera isteniyorsa.

Tavsiyem S24FE’ye çıkmanız.

A56'da IMX906 sensoru bulunuyor iken Nothing Phone 2a'da ise GN9 bulunuyor. IMX906 daha iyi. A56 alin.
A56 uygun görünüyor, aralarında ki bu sensör farkının bir videosu var mı?

Bütçenin üstüne çıkamam, zaten ekstra ekipmanlar da almak zorunda olduğumu belirttim dostum. Bunun Gimball'ı, ışığı, powerbank'i falan da var yani.
Bütçe arttırma konusunda tavsiyelere cevap verdim arkadaşlar, sadece öneriler lütfen.