A56 + ışık takviyesi ile daha iyi bir seçim gibi duruyor, batarya süresi olarak NP2A'dan daha mı düşük?

Evet. Nothing daha hafif yazılım ve daha iyi bataryası var. Ama A56'nın bataryası çok kötü değil. Günü çıkartabilecek kadar ama sadece kamera ile çekim yaparsanız, aralıksız 4 5 saat dayanabilir belki.

A56 uygun görünüyor, aralarında ki bu sensör farkının bir videosu var mı?

Bütçe arttırma konusunda tavsiyelere cevap verdim arkadaşlar, sadece öneriler lütfen.
A56, bu telefonla ayni kamera sensorunu kullaniyor.

Nothing ise bu telefonla ayni sensoru kullaniyor.

A56, bu telefonla ayni kamera sensorunu kullaniyor.

Nothing ise bu telefonla ayni sensoru kullaniyor.
Honor, Realme gibi markalar düşünmüyorum dostum, öneri için teşekkürler yine de. A3 sanırım daha satışa sunulmamış zaten bütçemi aşar.

Evet. Nothing daha hafif yazılım ve daha iyi bataryası var. Ama A56'nın bataryası çok kötü değil. Günü çıkartabilecek kadar ama sadece kamera ile çekim yaparsanız, aralıksız 4 5 saat dayanabilir belki.
Çekimler maksimum 3 saat sürecek, bu süreçte Gimball ve Işık gibi ekstra eklentiler de kullanacağım için ekstra Powerbank'te taşıyacağım gibi.

Honor, Realme gibi markalar düşünmüyorum dostum, öneri için teşekkürler yine de. A3 sanırım daha satışa sunulmamış zaten bütçemi aşar.

Çekimler maksimum 3 saat sürecek, bu süreçte gimball ve ışık gibi ekstra eklentiler de kullanacağım için ekstra Powerbank'te taşıyacağım gibi.

Bataryası dayanırmı bilmiyorum. Yine de powerbank gerekir gibi.

Selam, başlıkta belirttiğim gibi nothing Phone 2A hakkında sorularım var.

Öncelikle ben karanlık alanlarda çekim yapacağım yeni bir konsept üzerinde çalışıyorum ve malum sıfır video kameralar aşırı pahalı... Ben de şöyle bir çözüm geliştirdim.

Ben olsam düşük ışıkta çekimler yapılacaksa yurt dışı Xiaomi 12s Ultra ve üzeri model alırdım. Ki öyle yaptım ve memnunum. Yurt içi ve sıfır olmak şart ise A56 alınabilir.

Çekimler maksimum 3 saat sürecek, bu süreçte Gimball ve Işık gibi ekstra eklentiler de kullanacağım için ekstra Powerbank'te taşıyacağım gibi.
Dedigimi anlamadin. Demek istedigim kamera olarak realme'nin amiral gemisiyle ayni sensoru kullanmasi. Bu yuzden A56'yi oneriyorum. Realme'yi degil.