Yanlış belirtmişim hocam A56 ya da Honor 400 olacaktı.
Sormayın... Değişimden gelen kapalı cihazı bile ölü fiyata satamadım mecbur açmak zorunda kaldım şimdi bunu gerekirse 4 haneli sayılara satıp kurtulmayı planlıyorum.

Hocam A56'ya yönelin o halde...

Siz böyle söyleyince geçen sene gözümde canlandı. "Nothing Forum" denen bir forumda fikir almıştım Phone (2a) için, hatta endişemden dolayı ürün geldiği halde kutusunu açmamıştım belki iade ederim diye. Bahsettiğim forumun kurucusu bir övgüler düzdü Phone (2a)'ya, sormayın gitsin. O sıralarda bunu iade edip A55 almayı düşünüyordum. Neyse dedim bu övgülere göre cihaz güzeldir herhalde ve açtım kutuyu, açmaz olaydım! O Visionox marka panelin dandikliği hemen gözüme çarptı, siyah sayfalarda yeşilimsi görüntü oluşuyordu. Ayrıca Debloat yapmama rağmen RAM tüketimi de Debloat yapılmış One UI ile aynıydı. OS'ta da envai çeşit hata vardı. Pil asla iddia edildiği gibi uzun gitmedi, kendi kendine bataryası boşalıyordu. Velhasıl hiç yüzüm gülmedi o markayla, kimseye de saf Android vesaire gaza gelip almasını önermem. Şu an da A36 kullanıyorum, yetiyor :).

Size gelince A56 alın geçin diyorum tekrardan, bir iki nokta dışında Honor 400'den bariz daha iyi bir cihaz.

Hocam A56'ya yönelin o halde...

Siz böyle söyleyince geçen sene gözümde canlandı. "Nothing Forum" denen bir forumda fikir almıştım Phone (2a) için, hatta endişemden dolayı ürün geldiği halde kutusunu açmamıştım belki iade ederim diye. Bahsettiğim forumun kurucusu bir övgüler düzdü Phone (2a)'ya, sormayın gitsin. O sıralarda bunu iade edip A55 almayı düşünüyordum. Neyse dedim bu övgülere göre cihaz güzeldir herhalde ve açtım kutuyu, açmaz olaydım! O Visionox marka panelin dandikliği hemen gözüme çarptı, siyah sayfalarda yeşilimsi görüntü oluşuyordu. Ayrıca Debloat yapmama rağmen RAM tüketimi de Debloat yapılmış One UI ile aynıydı. OS'ta da envai çeşit hata vardı. Pil asla iddia edildiği gibi uzun gitmedi, kendi kendine bataryası boşalıyordu. Velhasıl hiç yüzüm gülmedi o markayla, kimseye de saf Android vesaire gaza gelip almasını önermem. Şu an da A36 kullanıyorum, yetiyor :).

Size gelince A56 alın geçin diyorum tekrardan, bir iki nokta dışında Honor 400'den bariz daha iyi bir cihaz.
Çok garip bir marka hocam bulaşana kadar ne olduğunu anlamıyorsun ama bulaşınca çıkamıyorsun cihazdan, telefoncular bile Not dediğim anda yok abi kusura bakma diyorlar, bunun kadar antin kuntin bir marka görmedim garip guraba modeller çıkartıyor falan batmaya çalışıyor herhalde.
F7 Pro almıştım 2 ay önce, araba aldığımdan dolayı satmasaydım çok da memnundum nerden bulaştım da aldım bu lanet cihazı hala pişmanım...

Arkadaşlar selamlar, Nothing Phone ve Evofone ile hiç güzel anılarım olmadı (Telefonun durduk yere Wifi ve BT kartı bozması, 1 buçuk ay serviste kalması.) bu yüzden değişimden gelen telefonu satmayı düşünüyorum. Toplamda 1 ay civarı falan kullandım. Sizce NP'yi satıp üzerine 8-10 daha koyup A56 ya da Honor 400 alınması mantıklı olur mu?
Bendeki 2A modeli 12/256Gb
Konu başlığında yanlış belirtmişim A56/Honor 400 olacak
Alınabilir, S24Fe’ye bütçe çıkar mı?

Çok garip bir marka hocam bulaşana kadar ne olduğunu anlamıyorsun ama bulaşınca çıkamıyorsun cihazdan, telefoncular bile Not dediğim anda yok abi kusura bakma diyorlar, bunun kadar antin kuntin bir marka görmedim garip guraba modeller çıkartıyor falan batmaya çalışıyor herhalde.

Sizin şu anki duygularınızı çok çok iyi anlıyorum hocam ama mağduriyetinize çok üzüldüm, tekrardan geçmiş olsun.

Bu arada şunu da kesin olarak söyleyeyim, kurtulun o cihazdan. Çok ciddi söylüyorum, başınızı ağrıtma olasılığı çok yüksek o modelin. Termal tasarımı da hatalı zaten, erkenden ısınıyor lanet olası...

Anlamadığım şey ise bu forumda neredeyse kimsenin bu markayla ilgili somut deneyimi yok ama pil denince hemen Nothing öneriyorlar. Bana da inanmıyorlar, sadece benim cihazda sorun olduğunu iddia ettiler hatta. Ama bu yaşadığınız genel olarak markanın cihazlarının sorunlu olduğunu kanıtlıyor.

Ben tekrardan A56 diyorum, Çinlilerle hiç kafanızı ağrıtmayın.

Kore mallarına bulaşmanızı önermem. Honor 400'e geçilebilir ama değişimden sıfır NP 2a gelecekse neden onu satacaksınız? Ayrıca sıfır kutulu ürünse o kadar düşük fiyata gitmez.

Kore mallarına bulaşmanızı önermem. Honor 400'e geçilebilir ama değişimden sıfır NP 2A gelecekse neden onu satacaksınız? Ayrıca sıfır kutulu ürünse o kadar düşük fiyata gitmez.

Honor 400 de tercih edilebilir kullanıcının tercihine göre ancak görüldüğü üzere birkaç nokta dışında A56 daha üstün bir model.

Ne olursa olsun Nothing'i elden çıkarmalı, onun mağduriyetini ancak kullanan kişi bilir :).

Kore mallarına bulaşmanızı önermem. Honor 400'e geçilebilir ama değişimden sıfır NP 2a gelecekse neden onu satacaksınız? Ayrıca sıfır kutulu ürünse o kadar düşük fiyata gitmez.
Sıfır kutulu olarak en ölü fiyattan satmaya çalıştım satılmadı, sonra açtım kullandım bir ay oldu yine ölü fiyattan satmaya çalışacağım bakalım.
Arkadaşın dediği gibi NP'yi kullanana kadar Pixelvari deneyim alacağını sanarsın ama kullanmaya başlayınca satamazsın bile.

Samsung A56 kullanıyorum alınır, Nothing 2a'dan daha iyi işlemcisi var. RAM konusunda 8 GB yeterli. Mobildeki en ağır oyunlarda 60 FPS veriyor, PUBGM'de 90 FPS olabilir 4.0 güncellemesiyle.

A serisi bu sene önceki seneye göre çok şey kattı özellikle A56.

Son düzenleyen: Moderatör: