Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dagster3532

Becerikli
Karta küçük kardeşim şakasına 3070 Ti yapayım ismi değişsin diye NVFlash ile BIOS yazmış. Daha sonra dediğine göre yeniden başlatmış. Sisteme şu an görüntü gelmiyor ve sistem sürekli kendini yeniden başlatıyor. Ne yapabilirim? Üstüne soğuk su mu içmem gerek? Sinirden başımdan kaynar sular döküldü geldiğim gibi.

Çözüm
Bozulan BIOS'u düzeltmek için çift ekran kartı takılan veya işlemcisinde iGPU olan bir sistemde orijinal BIOS'u yazdırmanız lazım.
Kardeşinizin kartta Dual BIOS olduğunu bilip her iki BIOS'u da değiştirdiğini zannetmiyorum, 2. BIOS sağlamdır, bence sorun BIOS değil.

Kardeşin ne yapmış tam olarak emin olun derim. BIOS sonrası ya görüntü verir ya da siyah ekrana düşer. Keşke eliniz de iGPU destekli işlemeci olsaydı.

Kardeşinizin kartta Dual BIOS olduğunu bilip her iki BIOS'u da değiştirdiğini zannetmiyorum, 2. BIOS sağlamdır, bence sorun BIOS değil.

Herhalde değiştirdim diyor arkada Switch vardı oradan kapattım açtım ona da attım diyor. Ben kafayı yiyeceğim sanırım. Bu kartı yaparsam bilgisayara sağlam şifre koyacağım koymasam bile gidip satıp konsol alacağım galiba. Hayır bir insanın hiç mi aklına gelmez gidip çalışıyor mu diye kapatıp açıp bakmak?

Kardeşin ne yapmış tam olarak emin olun derim. BIOS sonrası ya görüntü verir ya da siyah ekrana düşer. Keşke eliniz de iGPU destekli işlemeci olsaydı.

Hocam alırım onu sorun değil yeter ki kart düzelsin. Çaresizim şu an. Sarı sitede işlemci bakıyorum.

Hocam çevrenizde yok mu? BIOS şans işi tamamen. Aygıt Yöneticisi'nin görmesi lazım onun. Görürse şanlısınız demektir. Görmezse soğuk su için.

Hocam çevreniz de yok mu? BIOS şans işi tamamen. Aygıt Yöneticisi'nin görmesi lazım onun. Görürse şanlısınız demektir. Görmese soğuk su için.

Hiç yok hocam buraya yeni taşındık zaten. Hepsi il dışında yani. Bilgisayarcıya gitsem kol gibi ücret ile yapacağına eminim. Bilgisayarı ödünç alacak olsam vermeyeceğine de eminim.

Hiç yok hocam buraya yeni taşındık zaten. Hepsi il dışında yani. Bilgisayarcıya gitsem kol gibi ücret ile yapacağına eminim. Bilgisayarı ödünç alacak olsam vermeyeceğine de eminim.
Dışarıda yaptırsan direkt BIOS çipini söküp yapıyorlar. İyi yapan birisi olması lazım. En kötü 1K çıkabilir gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci alıp deneyeceğim gibi. Olmadı işlemciyi en kötü satarım. Kaybedecek bir şeyim kalmadı zaten.

VBIOS işini denemeyi kafaya koydunuz anlaşılan, mining için kullanılan Riser'lar var 100 TL falan, anakartın X1 slotunu kullanıp çift ekran kartı ile yapabilirsiniz.