Bari bir indirme linki, bir kaynak bıraksaydınız. Bu konular nasıl onaylanıyor böyle? Ne sürücüsü olduğu bile belli değil.

Sürüm Önemli Noktaları​

NVIDIA Studio Sürücüleri, sanatçılara, yaratıcılara ve 3D geliştiricilere yaratıcı uygulamalarla çalışırken en iyi performansı ve güvenilirliği sağlar. En yüksek güvenilirlik seviyesine ulaşmak için Studio Sürücüleri, çoklu uygulama yaratıcı iş akışlarına ve Adobe'den Autodesk'e ve ötesine kadar en iyi yaratıcı uygulamaların birden fazla revizyonuna karşı kapsamlı testlerden geçer.

Uygulamalar

Ağustos NVIDIA Studio Sürücüsü, CyberLink PowerDirector ve CapCut Pro için yüksek verimli video kodlama (HEVC) yükseltmeleri, Adobe Substance 3D Modeler ve SideFX: Houdini için yeni özellikler ve Topaz AI içinde NVIDIA TensorRT hızlandırma dahil olmak üzere en son yeni yaratıcı uygulamalar ve güncellemeler için optimum destek sağlar.

Düzeltilen Uygulama Hataları

• Yok
Genel Hatalar Düzeltildi

• Aynı monitörlerde yenileme hızlarının tam aralığı mevcut değil [4752570]
  • NVIDIA Konteyneri yüksek CPU kullanımı gösteriyor [4745922]
  • [Farming Simulator 22] Oyun, 560.70 sürücüsüyle GeForce RTX 30/40 serisine yüklenirken çökebilir [4751153]
  • [GeForce Experience/NVIDIA Uygulaması] GPU kullanımı Performans katmanında %0'da takılı kalırsa, oyunlar takılma gösterebilir [4720547]

Sürüm Önemli Noktaları​

NVIDIA Studio Sürücüleri, sanatçılara, yaratıcılara ve 3D geliştiricilere yaratıcı uygulamalarla çalışırken en iyi performansı ve güvenilirliği sağlar. En yüksek güvenilirlik seviyesine ulaşmak için Studio Sürücüleri, çoklu uygulama yaratıcı iş akışlarına ve Adobe'den Autodesk'e ve ötesine kadar en iyi yaratıcı uygulamaların birden fazla revizyonuna karşı kapsamlı testlerden geçer.

Uygulamalar

Ağustos NVIDIA Studio Sürücüsü, CyberLink PowerDirector ve CapCut Pro için yüksek verimli video kodlama (HEVC) yükseltmeleri, Adobe Substance 3D Modeler ve SideFX: Houdini için yeni özellikler ve Topaz AI içinde NVIDIA TensorRT hızlandırma dahil olmak üzere en son yeni yaratıcı uygulamalar ve güncellemeler için optimum destek sağlar.

Düzeltilen Uygulama Hataları

• Yok
Genel Hatalar Düzeltildi

• Aynı monitörlerde yenileme hızlarının tam aralığı mevcut değil [4752570]
  • NVIDIA Konteyneri yüksek CPU kullanımı gösteriyor [4745922]
  • [Farming Simulator 22] Oyun, 560.70 sürücüsüyle GeForce RTX 30/40 serisine yüklenirken çökebilir [4751153]
  • [GeForce Experience/NVIDIA Uygulaması] GPU kullanımı Performans katmanında %0'da takılı kalırsa, oyunlar takılma gösterebilir [4720547]

Kendim merak ettiğim için değil zaten. Konu sahibi bir haber konusu açacaksa konuyu bütün detayları, kaynakları ve bilgileri ile sunmak zorunda. "Bana güncelleme geldi arkadaşlar." demek, bir haber değildir.

Kendim merak ettiğim için değil zaten. Konu sahibi bir haber konusu açacaksa konuyu bütün detayları, kaynakları ve bilgileri ile sunmak zorunda. "bana güncelleme geldi arkadaşlar." demek, bir haber değildir.

Yardımcı olmak için paylaştım. Diğer arkadaşlarda faydalansın diye. Haklısınız sadece güncelleme geldi yazmakla olmuyor.

Bağlantıda RTX 40 serisi seçili olduğundan mı bu ifadeyi kullandınız? Aksi hâlde sürücü sürümünün RTX 20, 30, 40; GTX 10, 16 ve MX serisiyle beraber diğer bazı seriler için de çıkış yaptığını belirteyim.

Bu tarz haber konuları oluşturmadan önce konu içeriğinin daha detaylı olmasına özen gösterin ki hem konuyla ilgili ayrıntılı bilgi edinelim hem de konunuz layıkıyla oluşturulmuş olsun, ayrıca bazı gerekli olmayan yorumlara da maruz kalmamış olursunuz. Konunuz bu hâliyle eksik duruyor açıkçası, yine de paylaşım için teşekkür ederiz.

Nasıl?

1722987272646.webp