Xbox 360E
Üstün
566.36 bakın derim.RTX 2060 12 GB kartım var hangi driverı kurmalıyım? Son driverlarda siyah ekran hataları alıyorum.
566.36 bakın derim.RTX 2060 12 GB kartım var hangi driverı kurmalıyım? Son driverlarda siyah ekran hataları alıyorum.
Bende 4070S var. Reddit'den bir kullanıcı 560.94 sürümünü önermişti. Sonra bu sürümün test videolarını gördüm, hala o sürümdeyim. Güncellemeye korkar oldum![]()
Gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir. Sabahı mı bekleseniz? Gözünüzden kaçan, ters giden bir şeyler vardır belki.
Yükledim, bende bir sorun yok ama Smooth Motion özelliği çalışmıyor sanırsam. Deneyen var mı bilmiyorum ama hiç etki etmedi.
GoW Ragnarok ve Assassin's Creed Shadows'da denedim. Assassin's Creed Shadows'da etkin oldu fakat FPS değişmedi. Ragnarok'ta hiç etkin olmadı. Kısaca en popüler oyunlarda bile düzgün çalışmıyor.
Eki Görüntüle 175634
Eki Görüntüle 175635
Şu an çalışmıyor hiç çalışmıyor yani. Birisi NVIDIA App güncellemesi falan bahsetmiş GeForce forum da ama onun sürümü yeni ama bana gelmedi 11.04.526. adamda 11.05 var güncelleme gelmiş Appdan yüklemiş ama bana gelmedi.
Ayrıca zaten birçok kişi hiçbir şeyin değişmediğini yazmış sanırım aktif olmadı hala. Ya da bir sorun var.