Bende 4070S var. Reddit'den bir kullanıcı 560.94 sürümünü önermişti. Sonra bu sürümün test videolarını gördüm, hala o sürümdeyim. Güncellemeye korkar oldum :D

Windows Update benim driverı 560.94 sürümüne yükseltmiş eski driver kullanmama rağmen. Siliyorum 2 gün sonra bakmışım yine bu sürüm yüklenmiş, Windows sabrımı test ediyor sanırım. :D

Gerek 581.08 gerek 570 sürümünde de sorun yaşayan arkadaşlar 576.80 sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Açtığım konulardan da anlayacağınız üzere 17 kez sürücü indirip kaldırdım ve başta GTA V olmak üzere en stabil çalışan sürücü budur.

Yükledim, bende bir sorun yok ama Smooth Motion özelliği çalışmıyor sanırsam. Deneyen var mı bilmiyorum ama hiç etki etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükledim, bende bir sorun yok ama Smooth Motion özelliği çalışmıyor sanırsam. Deneyen var mı bilmiyorum ama hiç etki etmedi.

GoW Ragnarok ve Assassin's Creed Shadows'da denedim. Assassin's Creed Shadows'da etkin oldu fakat FPS değişmedi. Ragnarok'ta hiç etkin olmadı. Kısaca en popüler oyunlarda bile düzgün çalışmıyor.

IMG_4131.webp

IMG_4129.webp

GoW Ragnarok ve Assassin's Creed Shadows'da denedim. Assassin's Creed Shadows'da etkin oldu fakat FPS değişmedi. Ragnarok'ta hiç etkin olmadı. Kısaca en popüler oyunlarda bile düzgün çalışmıyor.

Eki Görüntüle 175634

Eki Görüntüle 175635

Şu an çalışmıyor hiç çalışmıyor yani. Birisi NVIDIA App güncellemesi falan bahsetmiş GeForce forum da ama onun sürümü yeni ama bana gelmedi 11.04.526. adamda 11.05 var güncelleme gelmiş Appdan yüklemiş ama bana gelmedi.

Ayrıca zaten birçok kişi hiçbir şeyin değişmediğini yazmış sanırım aktif olmadı hala. Ya da bir sorun var.

Şu an çalışmıyor hiç çalışmıyor yani. Birisi NVIDIA App güncellemesi falan bahsetmiş GeForce forum da ama onun sürümü yeni ama bana gelmedi 11.04.526. adamda 11.05 var güncelleme gelmiş Appdan yüklemiş ama bana gelmedi.

Ayrıca zaten birçok kişi hiçbir şeyin değişmediğini yazmış sanırım aktif olmadı hala. Ya da bir sorun var.

577'ye geçtim bile. Hiç uğraşamayacağım. Yeni sürücüleri beklemek en iyisi. NVIDIA sürücü spamlıyorsa bil ki sürücülerde sorun var demektir.