Hellmonger
Becerikli
2000-3000 serisinin mimarisi uygun değil. Her şey NVIDIA'nın suçu değil hocam. Artık 2000 de 3000 de eskidi yani kabul edelim. 6000 gelecek 1.5 yıla belki.
4070 ile 4K oynayan bana fena yarayacak bufg ile ultrada 120 FPS aldığımı katlar 200e, tertemiz
![]()
Artık mimari uygun vs lafına da pek inanmıyorum ya. İstedikleri zaman yapıyorlar bunu birkaç kez daha olmaz vs dediler oldu. DLSS 4 güya olmazdı şimdi istediğin DLSS'yi yüklüyorsun oluyor. Olay şu AMD neyi çıkarıp yaparsa ondan sonra yapmak zorunda kalıyorlar. Mesela image scaling i AMD'den sonra çıkardı. Mecbur kaldı. Hatırlarsanız G-Sync AMD eğer ki FreeSync çıkarmasa
Şu an monitörlere takılması için cihaz satıyor olurdu NVIDIA hiç böyle compatible vs asla uğraşmazdı. Fiyatları falan daha da pahalı olurdu. Rakip yapıp bedavasını sununca tabii mecbur kalıyor geliştirmeye. AFMF 2 işte onu da yapmak zorunda kaldı. Yaptı ancak tamamen bence para kazanma odaklı 5000 dedi sonra 4000'e verelim millet 5000'e uzak duruyor 4000 de satılsın diye yapmıştır. 3000 serisinde olsa millet hala kullanmaya devam ederdi. Ki şu halde bile kullanıyorlar.
O yüzden diyorum bu 2 firma batmasın sadece dengede olsun. Biri çok geride kalmasın böyle olunca bize yarıyor. Hatta Intel bile bastırsa az. Rakip falan daha artsa keşke. Taraf tutmak gereksiz. Ben kullanıcıyım zar zor kazandığım param ile alıyorum. Bana hangisi daha çok faydalı ise onu alırım. Hiçbiri babamın oğlu değil. Onlar milyon dolar hüpletmek isteyen firmalar. Ben müşteriyim.