astromanya

Çalışkan
Donanım kimliği
4080 mobile
Cihaz
vector gp68hx
Merhaba. Bugün 581.08 sürücüsü geldi ve 4000 serisinde Smooth Motion açılabilir diyor. Açıyorum ama hiçbir oyunda etkinleşmiyor. Başka bir ayar mı yapılması gerekiyor?

1755618629186.webp

1755618676222.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tahminim NVIDIA App'inde güncellenmesi gerek Smooth Motion açınca bende de etkin değil diyor fakat Batman Arkham Knight'ta test ettiğim kadarıyla FPS artıyor yani FPS artıyor ve SM etkin değil diyorsa NVIDIA App'in güncellenmesi gerek diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tahminim NVIDIA App'inde güncellenmesi gerek Smooth Motion açınca bende de etkin değil diyor fakat Batman Arkham Knight'ta test ettiğim kadarıyla FPS artıyor yani FPS artıyor ve SM etkin değil diyorsa NVIDIA App'in güncellenmesi gerek diye düşünüyorum.
Şimdi güncelleme geldi.Bakalım çalışacak mı

Şimdi merak ettiğim dlss frame gen olmayan oyunlarda çalışacak ama zaten olanlarda çalıştırmamız bize ne fayda getirecek veya ayarlardaki ile çakışacak mı

Şimdi güncelleme geldi.Bakalım çalışacak mı

Şimdi merak ettiğim dlss frame gen olmayan oyunlarda çalışacak ama zaten olanlarda çalıştırmamız bize ne fayda getirecek veya ayarlardaki ile çakışacak mı
DLSS FG olan oyunlarda şahsen açmazdım Smooth Motion daha çok hiç FG olmayan eski oyunlar için bir çözüm bu ayrıca belirteyim SM etkin yazıyor bende Nvidia App güncellemesinden sonra.

1755621039545.webp

7 days to die oyununda etkin yazısı çıktı cs2 de çıkmadı

DLSS FG olan oyunlarda şahsen açmazdım Smooth Motion daha çok hiç FG olmayan eski oyunlar için bir çözüm bu ayrıca belirteyim SM etkin yazıyor bende Nvidia App güncellemesinden sonra.
Kötü entegre edilmiş oyunlarda belki daha iyi çalışabilir bende onu düşündüm.Recep abi video yayınlar büyük ihtimalle oradan artık ne var ne yok anlarız.

Yüklü oyunlardan World of Warcraft, warcraft 3 ve Metro Exodus Enhanced Edition da denedim çalıştı.

Başta çalışmamıştı NVIDIA App 11.04.526 kodu başka bir güncelleme gelmedi. Ama GeForce forumda 11.05 geldiğini söyleyenler var.

Acaba beta yı işaretlemiş olabilirler belki de. FPS çok değişken oyundan oyuna kimisinde 150 birden veriyor kimisinde 30 - 40 civarı ekliyor.

Dikkatimi çeken ise smooth Motion açınca düşük gecikme oranı modunu Ultra yapıp öyle açıyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan gördüm.