Avni

Çalışkan
12. sınıf öğrencisiyim, genellikle kütüphaneye gideceğim için bir tablet arıyorum. Yani çizim yapabileyim, biraz büyük ekran olsun. Genellikle video izleyeceğim için ekran kalitesi güzel olsun. Fiyat konusunda da yani aşırı pahalıya kaçmadığı sürece sıkıntı yok. Yani bu dediklerimi yapsa yeter. Bi de hafızası yüksek olursa güzel olur Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
12. sınıf öğrencisiyim, genellikle kütüphaneye gideceğim için bir tablet arıyorum. Yani çizim yapabileyim, biraz büyük ekran olsun. Genellikle video izleyeceğim için ekran kalitesi güzel olsun. Fiyat konusunda da yani aşırı pahalıya kaçmadığı sürece sıkıntı yok. Yani bu dediklerimi yapsa yeter. Bir de hafızası yüksek olursa güzel olur ne önerirsiniz?

Keşke tam bütçe söyleseydiniz. Ancak kaliteli ekran büyük ekran ve yüksek hafıza olarak bunu önerebilirim. Bende bu ay aldım aynısını.

Matepad 11.5 Papermatte bence bu fiyat bandında kalem olarak en iyi hissiyata sahip tablet. S9, S9FE, S6 Lite ve İpad 9.nesil kullanmış birisi olarak yorum yapıyorum.