Arkadaşlar merhaba, dün okulumda öğlen teneffüsü bir olay yaşadım. Sınıftan bir erkek öğrenci (ben de erkeğim) beni duvar kenarına zorla sıkıştırıp arkadan dayamak suretiyle sapıklıkta bulundu. Ben bunun üzerine onu ittirmeye çalıştım, benim kollarımı sıktı boğuşmaya başladık. Beni boyun kilidine almayı denedi boşluğuna doğru vurdum kurtulmak için sonra masaya falan çıkardı orada boğuştuk en son ayakta iken kasık ve karın bölgeme doğru tekme ile vurdu. Bunun üzerine kendisini uzaklaştırmak için ittirdim. Kendisi işte üzerime doğru koşup yumruk attı. Daha sonrasında 3-4 tane daha yumruk vurmayı denese de boks kursundan öğrendiğim kadarı ile savunma yaptım o yumruklardan darbe almadım. Daha sonrasında kollarından tuttum o da beni tuttu derken araya diğer öğrenciler girdi. Gitmeden önce bana tokat vurup sınıftan çıktı. Ben de o an peşine hızlı bir şekilde çıktım. Kapıda iken müdür yardımcısı gelip ne oluyor burada deyip ikimizde alıp odasına götürdü. Savunma tutanağı yazdırdı, rehberliğe sevk etti. Rehberlik konuyu tatlıya bağlamaya uğraştı. Ancak bugün ailem okula gidecek, bu meseleyi onlara anlattım ve gerçekten çok sinirlendiler. Özellikle diğer erkek öğrencinin bana yaptığı cinsel tacizden kendim de rahatsızlık duymuştum. Kavga anında karşıya zarar vermemek için yumruk atmasam da bana attığı yumruk darbeleri, tokat ve tekmeler de olayın boyutunu büyüttü. Sizlere sorum; karşıdaki çocuk nasıl bir ceza alır? Ayrıca karşıdakinin annesi okul aile birliğinde idi bir aralar, bundan dolayı bir ceza indirimi olur diye düşünüyorum. Sizce böyle sapıkça ve terbiyesizce bir olaya okulun vereceği ceza ne olacak? Ben şahsen karşıdakinin en ağır cezayı almasını istiyorum bana yaptığı bu davranıştan ötürü ve yüzüme doğru attığı yumruklardan dolaylı da çok sinirliyim. İçimi dökmek istedim, sizin düşünceleriniz neler?
Detaylar
Kim cevapladı?Çok benzer bir olayla karşı karşıya kalmıştım.Okuldan bir şey çıkmayınca çocuk şubeye gitmiştim.Olaylar bayağı bir büyüdü mahkemeye kadar taşındı sonuç olarak hiçbir şey çıkmadı fakat okul yöneticileri mahkeme kararıyla değiştirildi.
Yaşadığınız olaya üzüldüm.Geçmiş Olsun
Yaşadığınız olaya üzüldüm.Geçmiş Olsun
Son düzenleme:
Orta okul falan herhalde bir şey çıkmaz.
Hocam ne demek bir şey çıkmaz taciz edip üzerine darpta bulundu.
Hocam ne demek bir şey çıkmaz taciz edip üzerine darpta bulundu.
Dostum okulda öyle büyük bir kavga olmadığı sürece veya bir çocuk habire herkese sataşmadığı sürece, öyle ceza falan verilmez.
mimi
Uzman
Hocam ben çok uğraşacaklarını düşünmüyorum, kötü olmuş ama büyük bir kavga olmadığı için uzaklaştırma yazılacağı bile düşünmüyorum.Yine de şikayetçi olun.Arkadaşlar merhaba, dün okulumda öğlen teneffüsü bir olay yaşadım. Sınıftan bir erkek öğrenci (ben de erkeğim) beni duvar kenarına zorla sıkıştırıp arkadan dayamak suretiyle sapıklıkta bulundu. Ben bunun üzerine onu ittirmeye çalıştım, benim kollarımı sıktı boğuşmaya başladık. Beni boyun kilidine almayı denedi boşluğuna doğru vurdum kurtulmak için sonra masaya falan çıkardı orada boğuştuk en son ayakta iken kasık ve karın bölgeme doğru tekme ile vurdu. Bunun üzerine kendisini uzaklaştırmak için ittirdim. Kendisi işte üzerime doğru koşup yumruk attı. Daha sonrasında 3-4 tane daha yumruk vurmayı denese de boks kursundan öğrendiğim kadarı ile savunma yaptım o yumruklardan darbe almadım. Daha sonrasında kollarından tuttum o da beni tuttu derken araya diğer öğrenciler girdi. Gitmeden önce bana tokat vurup sınıftan çıktı. Ben de o an peşine hızlı bir şekilde çıktım. Kapıda iken müdür yardımcısı gelip ne oluyor burada deyip ikimizde alıp odasına götürdü. Savunma tutanağı yazdırdı, rehberliğe sevk etti. Rehberlik konuyu tatlıya bağlamaya uğraştı. Ancak bugün ailem okula gidecek, bu meseleyi onlara anlattım ve gerçekten çok sinirlendiler. Özellikle diğer erkek öğrencinin bana yaptığı cinsel tacizden kendim de rahatsızlık duymuştum. Kavga anında karşıya zarar vermemek için yumruk atmasam da bana attığı yumruk darbeleri, tokat ve tekmeler de olayın boyutunu büyüttü. Sizlere sorum; karşıdaki çocuk nasıl bir ceza alır? Ayrıca karşıdakinin annesi okul aile birliğinde idi bir aralar, bundan dolayı bir ceza indirimi olur diye düşünüyorum. Sizce böyle sapıkça ve terbiyesizce bir olaya okulun vereceği ceza ne olacak? Ben şahsen karşıdakinin en ağır cezayı almasını istiyorum bana yaptığı bu davranıştan ötürü ve yüzüme doğru attığı yumruklardan dolaylı da çok sinirliyim. İçimi dökmek istedim, sizin düşünceleriniz neler?
Lise ise 1-2 gün uzaklaştırma verirler ikinize.
Çocuk başka insanlarda aynısını yapıyordu ama diğerleri ses çıkarmıyordu.Dostum okulda öyle büyük bir kavga olmadığı sürece veya bir çocuk habire herkese sataşmadığı sürece, öyle ceza falan verilmez.
Zaten şikayetçi olduk ailem müdür yardımcısı ile konuşacak pazartesi günü. Umarım adam akıllı bir ceza alır.Hocam ben çok uğraşacaklarını düşünmüyorum, kötü olmuş ama büyük bir kavga olmadığı için uzaklaştırma yazılacağı bile düşünmüyorum.Yine de şikayetçi olun.
Tatlıya bağlamadık konuyu uzatacağız ailem pazartesi müdür yardımcısı ile görüşecek.Benim düşünceme göre adli bir ceza veya okuldan atılması gerekli ama çok iyi olan adalet sistemimiz sayesinde yüksek ihtimal en fazla uzaklaştırma alır. Tatlıya falan bağlamayın. Şikayetçi olun.