Kumanda olayını sen bahsedince kafama yattı. Cihazı eve getirdiğimde tüm ayarlarım resetlenmiş ve en düşük formdaydı. Zaten o yüzden şüphelendim. Adam diyor ki ; Sızma/glow gözükmüyor. Bu cihazlarda bunlar normal. Öğlen güneşinde sızma/glowu nasıl tespit edeceksin mesela
.
Aslında ölü piksel de vardı . Cihazın her yerine parmağıyla tıklata tıklata vurdu sonra piksel yok oldu. O sanırım tozdu vurunca gitti. Kaldı ki cihaza öyle muamele çekilmesi de saçma.
Aşağı test yerine indirdik, taktığımız pc dedemle yaşıt felandır. Masaüstünü 240hze ayarlanmıyor. Windows etkin değil ( Scanline windows tema renklerinde göstermek için bu şart. Diğer türlü internetten doğru rengi nerden bulacam) Adam +50 yaşında birisiydi zaten fotoğraflardan da gösteriyorum ama yok.
THH ye gitmeyi düşündüm. Orada da evime bilir kişi gelecek karanlık ortamda (mantıken akşam olur, perde felan yok) gözlemleyecek ki sızma/glowa yorumlasın. Mesai kavramı vardır diye o soğuttu. Scanline mevzusu da acaba PC donanımları mı tetikliyor + emsal bir örnek karar bulamadım. Bunlar birleşince komple hevesim kaçtı.
Ha şuan 6 ayı geçmemiş olsaydı THH giderdim. Cihaz nasılsa bende kalacaktı. O zaman gaflete düştük boşverdik.
EK: PARANIZI İSTEYİN BU ARADA.