P Platon Yetkin Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 348 22 Ağustos 2024 #61 Kardeş bul da rahatla be. Bu kaçıncı konu böyle?
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 22 Ağustos 2024 #62 727 dedi: O zaman zamana bırakacaksın, kızlar bu ülkede en çok seçen taraf yani, bu konuda abartmaya devam edersen psikolojik destek alman iyi olur, ya da erasmusa gidip kendini yabancı olarak tanıt çoğu Türk kızı direkt yakana yapışır Genişletmek için tıkla... Destek almayı denedim. İlaç yazıp yolluyorlar. Platon dedi: Kardeş bul da rahatla be. Bu kaçıncı konu böyle? Genişletmek için tıkla... Bulduğum gün sevgilimi bu foruma çağıracağım. Üstün hizmet madalyası takarsınız kıza. Winner dedi: Valla çok şükür durumum ziyadesiyle iyi. Ancak çirkinim. Üstüne üstlük sessiz,utangaç, çekingen, içine kapanık birisiyim. Genişletmek için tıkla... Aynı kaderi paylaşıyoruz.
727 dedi: O zaman zamana bırakacaksın, kızlar bu ülkede en çok seçen taraf yani, bu konuda abartmaya devam edersen psikolojik destek alman iyi olur, ya da erasmusa gidip kendini yabancı olarak tanıt çoğu Türk kızı direkt yakana yapışır Genişletmek için tıkla... Destek almayı denedim. İlaç yazıp yolluyorlar. Platon dedi: Kardeş bul da rahatla be. Bu kaçıncı konu böyle? Genişletmek için tıkla... Bulduğum gün sevgilimi bu foruma çağıracağım. Üstün hizmet madalyası takarsınız kıza. Winner dedi: Valla çok şükür durumum ziyadesiyle iyi. Ancak çirkinim. Üstüne üstlük sessiz,utangaç, çekingen, içine kapanık birisiyim. Genişletmek için tıkla... Aynı kaderi paylaşıyoruz.
P Platon Yetkin Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 348 22 Ağustos 2024 #63 5438 dedi: Bulduğum gün sevgilimi bu foruma çağıracağım. Üstün hizmet madalyası takarsınız kıza. Genişletmek için tıkla... Bol şans o halde
5438 dedi: Bulduğum gün sevgilimi bu foruma çağıracağım. Üstün hizmet madalyası takarsınız kıza. Genişletmek için tıkla... Bol şans o halde
Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 22 Ağustos 2024 #64 5438 dedi: Aynı kaderi paylaşıyoruz Genişletmek için tıkla... Aynen dostum. Bende sevgilim olsun çok istiyorum. Ama bu yıl YKS'ye odaklanmış durumdayım.
5438 dedi: Aynı kaderi paylaşıyoruz Genişletmek için tıkla... Aynen dostum. Bende sevgilim olsun çok istiyorum. Ama bu yıl YKS'ye odaklanmış durumdayım.
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 22 Ağustos 2024 #65 Winner dedi: Aynen dostum. Bende sevgilim olsun çok istiyorum. Ama bu yıl YKS'ye odaklanmış durumdayım. Genişletmek için tıkla... Kafama yine takıldı bu konu. Atlatamıyorum.
Winner dedi: Aynen dostum. Bende sevgilim olsun çok istiyorum. Ama bu yıl YKS'ye odaklanmış durumdayım. Genişletmek için tıkla... Kafama yine takıldı bu konu. Atlatamıyorum.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 22 Ağustos 2024 #66 Zamanında ilk haftadan fakültenin en güzel kızıyla birlikteydim, bir hafta sonrasında farklı bir tanesiyle. Sana bağlı.
Zamanında ilk haftadan fakültenin en güzel kızıyla birlikteydim, bir hafta sonrasında farklı bir tanesiyle. Sana bağlı.
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 22 Ağustos 2024 #67 1538 dedi: Zamanında ilk haftadan fakültenin en güzel kızıyla birlikteydim, bir hafta sonrasında farklı bir tanesiyle. Sana bağlı. Genişletmek için tıkla... Bunu ben yapsam, kıyamet kopar heralde. O seviye imkansız.
1538 dedi: Zamanında ilk haftadan fakültenin en güzel kızıyla birlikteydim, bir hafta sonrasında farklı bir tanesiyle. Sana bağlı. Genişletmek için tıkla... Bunu ben yapsam, kıyamet kopar heralde. O seviye imkansız.
6 679 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 3 Beğeniler 343 22 Ağustos 2024 #68 Bir sevgilinin olması onla vakit geçirmek falan güzel bir şey tabii ki fakat her gün bu düşünceyle yaşamak çok zor. Dostum biraz ara vermelisin.
Bir sevgilinin olması onla vakit geçirmek falan güzel bir şey tabii ki fakat her gün bu düşünceyle yaşamak çok zor. Dostum biraz ara vermelisin.
KS KS 5 5438 Deneyimli Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 526 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 619 22 Ağustos 2024 #69 679 dedi: Bir sevgilinin olması onla vakit geçirmek falan güzel bir şey tabii ki fakat her gün bu düşünceyle yaşamak çok zor. Dostum biraz ara vermelisin. Genişletmek için tıkla... Ara verince karşıma yine çıkıyor. Bu konudan kaçamıyorum. Veee yine başladı. Sevgili istiyorum. Son düzenleme: 22 Ağustos 2024
679 dedi: Bir sevgilinin olması onla vakit geçirmek falan güzel bir şey tabii ki fakat her gün bu düşünceyle yaşamak çok zor. Dostum biraz ara vermelisin. Genişletmek için tıkla... Ara verince karşıma yine çıkıyor. Bu konudan kaçamıyorum. Veee yine başladı. Sevgili istiyorum.
6 679 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 3 Beğeniler 343 22 Ağustos 2024 #70 5438 dedi: Ara verince karşıma yine çıkıyor. Bu konudan kaçamıyorum. Veee yine başladı. Sevgili istiyorum. Genişletmek için tıkla... Random yazdığımı varsay . Ben de istiyorum kral. Umarım buluruz. Şu an ağlıya ağlıya lol oynuyom .
5438 dedi: Ara verince karşıma yine çıkıyor. Bu konudan kaçamıyorum. Veee yine başladı. Sevgili istiyorum. Genişletmek için tıkla... Random yazdığımı varsay . Ben de istiyorum kral. Umarım buluruz. Şu an ağlıya ağlıya lol oynuyom .