Sanalda 2019-2020 zamanında çok fazla ilişkim oldu. Sanal ilişki görmüş biriyim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
"Şu bölümlerde şu kadar kız olur, şu bölümü kazandıysan kız bulursun" gibi laflarda bulunmayacağım. Arkadaş ortamındayken bile varsa otomatik olarak bir kızla bağ kurabilirsin zaten. Ayrıca sana şunu söylemek istiyorum: Farkında mısın bilmiyorum ama sende sevgili ile ilgili bir hastalık falan var. Bu halin foruma bayağı yansıyor çünkü. Ne yani, üniversite hayatını sadece karı kızla mı geçirmeyi düşünüyorsun? Ben öyle zannetmiyorum. Hayat sadece sevgililerden ibaret falan değil. Kendini buna adama. O nedenle sana tavsiye: Böyle şeylere kafa yoracağına şimdiden derslere hazırlanmaya başlasan iyi olur.
Mayısta başladı bu hastalık ve çabalamama rağmen bulamayınca hali olarak takıntı oldu. Hiçbir emek vermeyenler bile buluyor. Bana diyorsun ki "Sen sevgili bulamayacaksın, git başka işlerle uğraş.""Şu bölümlerde şu kadar kız olur, şu bölümü kazandıysan kız bulursun" gibi laflarda bulunmayacağım. Arkadaş ortamındayken bile varsa otomatik olarak bir kızla bağ kurabilirsin zaten. Ayrıca sana şunu söylemek istiyorum: Farkında mısın bilmiyorum ama sende sevgili ile ilgili bir hastalık falan var. Bu halin foruma bayağı yansıyor çünkü. Ne yani, üniversite hayatını sadece karı kızla mı geçirmeyi düşünüyorsun? Ben öyle zannetmiyorum. Hayat sadece sevgililerden ibaret falan değil. Kendini buna adama. O nedenle sana tavsiye: Böyle şeylere kafa yoracağına şimdiden derslere hazırlanmaya başlasan iyi olur.
- Makaleler
- 4
Olay emek verip vermemek falan değil. Olay kişilik. Ha yerine oturmuş bir kişiliğin olmasına rağmen kimse seni takmıyorsa sorun çevrendeki o insanlardadır. Ayrıca ne konuda emek verip vermemekten bahsettiğini anlamadım.
Eğer bunu çözemiyorsan bir psikologdan destek al derim.Mayısta başladı bu hastalık ve çabalamama rağmen bulamayınca hali olarak takıntı oldu.
Zamanında danıştım. Aynı şeyleri söyleyip, ilaç verip yolluyorlar. Papağanlar hepsi.Eğer bunu çözemiyorsan bir psikologdan destek al derim.
Daha önce de demiştim. Zamanını beklemeyip sevgilim olduğunda beni stresten kusmaya kadar götürmüştü. Benzerini yaşayıp ruhunuzun kararmasını istiyorsanız böyle inat etmeye devam edin. Ama kazancınız olmayacak.
Görücü evlilik, en büyük aşağılıktır. Erkekliğini yok etmek istiyorsan görücü yap.Katılıyorum. @5438 Bence evlenin. Şaka değil. Görücü bekleyen çok vardır.
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-