Detaylar
Kim cevapladı?Destek almayı denedim. İlaç yazıp yolluyorlar.O zaman zamana bırakacaksın, kızlar bu ülkede en çok seçen taraf yani, bu konuda abartmaya devam edersen psikolojik destek alman iyi olur, ya da erasmusa gidip kendini yabancı olarak tanıt çoğu Türk kızı direkt yakana yapışır
Bulduğum gün sevgilimi bu foruma çağıracağım. Üstün hizmet madalyası takarsınız kıza.
Aynı kaderi paylaşıyoruz.Valla çok şükür durumum ziyadesiyle iyi. Ancak çirkinim. Üstüne üstlük sessiz,utangaç, çekingen, içine kapanık birisiyim.
Bol şans o haldeBulduğum gün sevgilimi bu foruma çağıracağım. Üstün hizmet madalyası takarsınız kıza.
Winner
Üstün
Aynen dostum. Bende sevgilim olsun çok istiyorum. Ama bu yıl YKS'ye odaklanmış durumdayım.
Kafama yine takıldı bu konu. Atlatamıyorum.Aynen dostum. Bende sevgilim olsun çok istiyorum. Ama bu yıl YKS'ye odaklanmış durumdayım.
Bunu ben yapsam, kıyamet kopar heralde. O seviye imkansız.Zamanında ilk haftadan fakültenin en güzel kızıyla birlikteydim, bir hafta sonrasında farklı bir tanesiyle. Sana bağlı.
Ara verince karşıma yine çıkıyor. Bu konudan kaçamıyorum.Bir sevgilinin olması onla vakit geçirmek falan güzel bir şey tabii ki fakat her gün bu düşünceyle yaşamak çok zor. Dostum biraz ara vermelisin.
Veee yine başladı. Sevgili istiyorum.
Son düzenleme:
Random yazdığımı varsayAra verince karşıma yine çıkıyor. Bu konudan kaçamıyorum.
Veee yine başladı. Sevgili istiyorum.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-