Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Çözümü bulunca konuyu iptal etmek yerine çözümü yazman başka biri biri için faydalı olabilir diye düşünüyorum. Yanlış bilgi içeren konu için dediğin olabilir.

• Beğendim
İfadeler: 143
Sonradan silmek isteyeceğiniz konuyu açmayın. Bu kadar basit. Konu bir kere onaya düştüyse kural ihlali olmadığı sürece silinmez ve suistimal edilecek özellik. Konu çözüldüyse konuyu silmeye ne gerek var? Konuda çözüldü deyip çözümü belirtir ve geçersiniz. Bencilliğe gerek yok bence.

Konu çözüldüyse konuyu silmeye ne gerek var? Konuda çözüldü deyip çözümü belirtir ve geçersiniz. Bencilliğe gerek yok bence.

Öneride de böyle bir şey yok zaten. Çözülen konuyu kaldıralım mı demişim?

Böyle açılan konular çok tepki görüyor ayrıca buna rehberler de dahil. Bu özellik gelir gelmez ona lafım yok bir bilgilendirme yapılması iyi olur.

Kaş yaparken göz çıkaran çok fazla durum var gibi gözüküyor. Bunu uygulamaya geçirmek konusunda nötr durumdayız, çıkabilecek problemleri etraflıca analiz etmeden herhangi bir aksiyon almayı planlamıyoruz. Tartışmaya ve fikir alışverişine devam edebilirsiniz.

Kaş yaparken göz çıkaran çok fazla durum var gibi gözüküyor. Bunu uygulamaya geçirmek konusunda nötr durumdayız, çıkabilecek problemleri etraflıca analiz etmeden herhangi bir aksiyon almayı planlamıyoruz. Tartışmaya ve fikir alışverişine devam edebilirsiniz.
Sınırlı süre söz konusu sorunları yeterince kapatıyor bence, ufak bir olumsuz etkisi olabilir ama bu daha iyi her türlü.

81 upvote gelen konu öneriye geçirilmiyor şöyle olduk:
Türkiye'nin neredeyse tamamı sabah işe gitmek istemiyor. Okullardaki öğrencilerin neredeyse tamamı hep tatil olsun istiyor. Bu insanların isteklerini sorgusuz sualsiz gerçekleştirirsek, o zaman yiyecek ekmeği bırakın, yaşayacak ülke bulamayız.

Oylama sistemi, yönetimin önerileri gerçekleştirmesini ZARURİ kılan demokratik bir sistem değildir. Verilen oylar, o öneriyi üyelerin isteyip istemediğini temsil eder. Amma velâkin, öneri için aksiyon alınıp alınmayacağı günün sonunda yine yönetimi bağlar.

Şimdi biz bu öneriyi çok oy aldı diye hayata geçirirsek ve hesaplayamadığımız (çünkü sizin mantığınıza göre hemen hayata geçirilmeli) problemler sonucu Sosyal'de rahatsızlık oluşursa, bunun hesabı yönetime kesilir. Kimse de "Onlar üyelerin istediğini yaptılar, suçları yok." demez. "Gerizekalı mı bunlar da yönetici olup, bir de bu problemleri görememişler." derler. Anlıyor musunuz?

O yüzden konuyu tartışmaya devam edebilirsiniz, ta ki biz bu işin Sosyal'de kritik bir operasyonel probleme yol açmadığından emin olana ve bunu herkes için en yararlı olacak şekilde uygulamaya koyana dek. Sonuçta hizmetimiz üyelerin kolektif refahı adına.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür eder, iyi Sosyaller dileriz.

2 kez yanlışlıkla enter tuşuna bastım diye saçma salak 2 tane konu açtım, hatta birine rapor yollayıp belirttim ama iş işten geçmişti.

5 dakika çok bile, 1 dakika bile olsa olur.

81 upvote gelen konu öneriye geçirilmiyor şöyle olduk:
Seninki mantıklı bir öneri, üzerine alınma ama haftalık 69 tane öneri konusu açılınca da bilemiyorum... Daha yeni platform ve mantıklı/mantıksız her şeyden çok fazla şey istiyoruz. Zamanla her şey rayına oturur elbet.